MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Carrefour Μαρινόπουλος στηρίζει την Ανακύκλωση

Ως Χορηγός της Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων

Η Carrefour Μαρινόπουλος στηρίζει την Ανακύκλωση - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ως Μεγάλος Χορηγός, η Carrefour Μαρινόπουλος συμμετείχε ενεργά στη 2η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με το φορέα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», στην πλατεία Συντάγματος.

Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες και σχολεία ενημερώθηκαν για τη διαδικασία και τα οφέλη της ανακύκλωσης μέσα από τα περίπτερα της Carrefour Μαρινόπουλος, ενώ συμμετείχαν σε διάφορα ‘παιχνίδια ανακύκλωσης’ και δραστηριότητες που διοργανώθηκαν αποκλειστικά για τους φίλους και επισκέπτες της Carrefour. Στα δύο Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που εγκατέστησε η Carrefour Μαρινόπουλος στην Πλατεία Συντάγματος, συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας τους, πάνω από 140.000 μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, πιστός στις αξίες και τη φιλοσοφία του, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να πρωτοστατεί σε περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες, καθώς η υιοθέτηση οικολογικής ευαισθησίας αποτελεί τη μόνη επιλογή για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b