MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Apostolata Island Resort & Spa: φιλοξενία απαιτήσεων

Αναμφίβολα η Κεφαλονιά συνιστά ένα από τα δυνατά χαρτιά της τουριστικής μας βιομηχανίας καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελεί αγαπημένο προορισμό τόσο των διάσημων σταρ του Hollywood όσο και της εγχώριας αγοράς. Και δικαίως θα λέγαμε, καθώς εκτός από την μοναδική φυσική ομορφιά, τις μαγευτικές παραλίες και τη γραφική ενδοχώρα της, η Κεφαλονιά μπορεί να καυχηθεί ότι διαθέτει υποδομές ικανές να προσελκύσουν τουρισμό υψηλού επιπέδου.

Monopoli Team

Ένα από τα «διαμάντια» της είναι το πρόσφατα ανανεωμένο και ανακαινισμένο Apostolata Island Resort & Spa της αλυσίδας Louis Hotels που βρίσκεται κοντά στο χωριό Σκάλα. Χτισμένο σε μια όμορφη βουνοπλαγιά, το ξενοδοχείο προσφέρει πανοραμική θέα στο Ιόνιο, με τις φημισμένες παραλίες του νησιού σε πολύ κοντινές αποστάσεις.

Το 4αστερο ξενοδοχείο διαθέτει 16 σουίτες, 8 εκ των οποίων έχουν ιδιωτική πισίνα, 74 superior δωμάτια και 76 standard & family δωμάτια, ιδανικά για ανετες, οικογενειακές διακοπές. Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με ιδιαίτερο γούστο και προσφέρουν όλες τις παροχές που αρμόζουν στην κατηγορία του ξενοδοχείου.

Όσον αφορά τις παροχές της ψυχαγωγίας, το Apostolata Island Resort & Spa διαθέτει τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, τρεις κοινόχρηστες πισίνες, μία εξωτερική (800 τ.μ.), μία εσωτερική (42 τ.μ.) και μία παιδική. Κατά τη διαμονή σας εκεί μπορείτε ν’ απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στο spa, εκτόνωσης στο χώρο του health club ή δράσης στα γήπεδα τένις, βόλεϊ ή στο τραπέζι του πινγκ-πονγκ. Να σημειώσουμε ότι για τα παιδιά υπάρχει οργανωμένος παιδότοπος και προγράμματα απασχόλησης.

Ενα από τα ατού του Apostolata Island Resort είναι το γραφικό εκκλησάκι που βρίσκεται στο χώρο του, το οποίο σε συνδυασμό με τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, αποτελεί ιδανική επιλογή για τη φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων.

Τέλος, μετά τη δημιουργία σύγχρονων συνεδριακών αιθουσών, χωρητικότητας εως 150 ατόμων το Apostolata Island Resort μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια μικρής κλίμακας και εταιρικές εκδηλώσεις.

Επικοινωνία: +30 2671083581-2,
Email: [email protected]

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b