MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με το Louis Majesty

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Majesty διατηρώντας τη βασιλική του «αίγλη», αλλάζει τα χρώματά του και σαλπάρει για τη Louis Cruises, από τις 4 Δεκεμβρίου 2009 και μετά, με τη νέα του ονομασία “Louis Majesty”. Το πλοίο αγόρασε η Louis από τη Star Cruises τον Ιούλιο του 2008 και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2009, είναι ενοικιασμένο στη Norwegian Cruise Lines και εκτελεί κρουαζιέρες στην Αμερική.

Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με το Louis Majesty - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το Louis Majesty θα αναλάβει τα δρομολόγια που εκτελεί το κρουαζιερόπλοιο Coral από τη Γένοβα και τη Μασσαλία μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2010 και στη συνέχεια, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες από τα πιο πάνω λιμάνια, σε μερικούς από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς της Μεσογείου, τα Κανάρια Νησιά και τη Βόρεια Αφρική.

Το κρουαζιερόπλοιο Louis Majesty ναυπηγήθηκε το 1992, ενώ το 1999 προχώρησε σε επιμήκυνση και πλήρη ανακαίνιση συνολικού κόστους 53,3 εκατομμυρίων δολαρίων, με την προσθήκη 34 μέτρων στο μήκος του που ανέρχεται πλέον σε 207,20 μέτρα. Πρόκειται για ένα κομψό και σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της Louis, καθώς η προσωπική εξυπηρέτηση, και η φιλική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τη Louis Cruises θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Επιπλέον, ο συνδυασμός της εκλεπτυσμένης διακόσμησης του M/V Louis Majesty, με έμφαση στα όμορφα και αρμονικά χρώματα, θα χαρίσει ονειρικά ταξίδια στη Μεσόγειο.

Όλα τα μοναδικά στοιχεία που έκαναν το Louis Majesty ένα από τα αγαπημένα πλοία για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με αυτό στην Καραϊβική και τις Βερμούδες όχι μόνο θα διατηρηθούν αλλά θα αναβαθμιστούν ακόμα περισσότερο.

Xώροι Διαμονής
Οι πλήρως εξοπλισμένοι χώροι διαμονής στο Louis Majesty αποτελούν έναν από τους λόγους που κάνουν το ταξίδι με αυτό το κρουαζιερόπλοιο αξέχαστο. Οι 730 καμπίνες και σουίτες διαθέτουν όλες τις ανέσεις όπως κομψά έπιπλα, τηλεόραση και DVD και μπορούν να φιλοξενήσουν 1,790 επιβάτες. Οι περισσότερες από τις 481 εξωτερικές του καμπίνες, διαθέτουν μεγάλα παράθυρα.

Πολλαπλές επιλογές Ψυχαγωγίας

Το φαγητό, η ψυχαγωγία και αναψυχή επί του κρουαζιεροπλοίου Louis Majesty είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου. Έξι εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και 9 μπαρ είναι μόνο μία μικρή «γεύση» από τo ευρύ φάσμα επιλογών που διαθέτει το πλοίο. Πέρα από τα δύο κεντρικά του εστιατόρια, στο Louis Majesty οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μία μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων σε μια σειρά από άλλους θεματικούς χώρους εστίασης.

Η αμφιθεατρική αίθουσα παραστάσεων «The Palace», είναι ο κεντρικός χώρος των εκδηλώσεων στο πλοίο, όπου παρουσιάζονται απολαυστικά χορευτικά και μουσικά shows καθώς και μοναδικά προγράμματα καμπαρέ. Οι επιβάτες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο καζίνο «Μόντε Κάρλο», να χορέψουν στην ντίσκο ή να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτό στο πανοραμικό μπαρ «Observatory» με θέα το απέραντο γαλάζιο. Οι ευρύχωροι χώροι καταστρώματος που προσφέρει, οι έξι ανελκυστήρες, η διεθνής βιβλιοθήκη και η πολύ χρήσιμη για τις οικογένειες «Παιδική Γωνιά», προστίθενται στην άνεση και τις πλούσιες παροχές που προσφέρει το Louis Majesty.

Sports and Beauty
Το σύγχρονο και πολυτελές αυτό κρουαζιερόπλοιο διαθέτει επίσης δύο πισίνες καθώς και μία μικρή για παιδιά, τρία Jacuzzi και κέντρο Υγείας και Ομορφιάς με γυμναστήριο, σάουνα και σαλόνι ομορφιάς που όλα προστίθενται στη συνολική εμπειρία των διακοπών εν πλω καθώς το Louis Majesty προσεγγίζει μοναδικούς προορισμούς. Τα εμπορικά καταστήματα «Duty Free» και «Cruise Value» προσφέρουν απίστευτες ευκαιρίες για αγορές ενώ το «Internet Corner» αποτελεί τον εξειδικευμένο χώρο για πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Πιστό στην παράδοση της Louis Cruises το Louis Majesty θα ταξιδεύει με Έλληνες αξιωματικούς και πολύ καλά εκπαιδευμένο διεθνές προσωπικό, αναγνωρισμένο για την προσωπική και πρόθυμη εξυπηρέτηση.

Σχολιάζοντας την ενίσχυση του στόλου και των προγραμμάτων κρουαζιέρας της εταιρείας με την δρομολόγηση του Louis Majesty, ο  Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis κ. Κωστάκης Λοΐζου δήλωσε: «Η εξαγορά και επικείμενη έναρξη κρουαζιέρων του Louis Majesty με τα χρώματα της Louis αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη υλοποίηση της εξαγγελθείσας πολιτικής μας για συνεχή αναβάθμιση του προϊόντος και των παρεχομένων υπηρεσιών. Το Louis Majesty, ένα σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο, αυξάνει σημαντικά τον αριθμό επιβατών που κάθε χρόνο επιλέγουν την Louis Cruises. Η δρομολόγηση του από την Γένοβα και την Μασσαλία, όπου τα προγράμματα κρουαζιέρων της Louis σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και απολαμβάνουν συνεχούς ανάπτυξης είναι ενδεικτική της ανοδικής πορείας της Εταιρείας στη παγκόσμια αγορά κρουαζιέρας και της εδραίωσης της σε κύριο παροχέα κρουαζιέρων στη Μεσόγειο».

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b