MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θερινές προσφορές από την British Airways

Έως τις αρχές Ιουλίου για προορισμούς των ΗΠΑ

Θερινές προσφορές από την British Airways - Monopoli.gr
Monopoli Team

Συγκεκριμένα, το εισιτήριο μετ’ επιστροφής προς τους παρακάτω προορισμούς των ΗΠΑ διαμορφώνεται ως εξής:

Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Σικάγο, Ουάσιγκτον: από 498 ευρώ
Μαϊάμι: από 458 ευρώ
Φιλαδέλφεια: από 568 ευρώ
Λος ’ντζελες: από 604 ευρώ
Σαν Φρανσίσκο: από 734 ευρώ

Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και του τέλους κράτησης μέσω του www.ba.com

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2009, ενώ η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2009.

Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ μπορούν να συμπληρώνουν online τις επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται, ώστε να παρουσιαστούν απευθείας στην πύλη επιβίβασης, αποφεύγοντας κάθε άλλη χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, είναι πλέον σε θέση να απολαύσουν την εμπειρία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του Terminal 5 στο Heathrow! Οι επιβάτες δεν συναντούν ουρές κατά το check-in, η ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων είναι υποδειγματική και ο χρόνος παραλαβής των αποσκευών είναι ο ελάχιστος. Παράλληλα, το Terminal 5 στεγάζει ένα υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο και η απλοποίηση των διαδικασιών επιβίβασης αφήνει περισσότερο χρόνο για περιήγηση και ψώνια.

Για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.ba.com, το Κέντρο Κρατήσεων στο 801 11 56000 ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b