MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κτήμα Καραγεώργου: Πολυτέλεια σε παραδοσιακό σκηνικό

Ένας μοναδικός ξενώνας για αποδράσεις στη Μάνη

Κτήμα Καραγεώργου: Πολυτέλεια σε παραδοσιακό σκηνικό - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στην Αρεόπολη της Μάνης, μέσα σ’ ένα κτήμα με δέντρα, αρωματικά φυτά και πανέμορφα λουλούδια, η οικογένεια Καραγεώργου δημιούργησε έναν πανέμορφο ξενώνα, χρησιμοποιώντας τα πιο φυσικά υλικά, πέτρα και ξύλο. Τα δύο πέτρινα παραδοσιακά κτίρια διαθέτουν όλες τις σύγχρονες και πολυτελείς ανέσεις, για να απολαύσετε μία αξέχαστηδιαμονή.

Το «Κτήμα Καραγεώργου» είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να αποδράσουν σε έναν μοναδικό τόπο. Στον ξενώνα θα βρείτε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και θα νιώσετε την αληθινή φιλοξενία των ιδιοκτητών.

Στο κτήμα υπάρχει ψησταριά και ξυλόφουρνος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας ή κατόπιν συνεννοήσεως με τους ιδιοκτήτες, να σας ετοιμάσουν παραδοσιακά γεύματα, που θα σας αφήσουν άφωνους! Η πισίνα, το bar, το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι και τη βιβλιοθήκη προσφέρονται για χαλάρωση και ξεκούραση. Ο χώρος είναι ιδανικός και για τα μικρά παιδιά, εφόσον υπάρχουν πολλά παιχνίδια και παιδικά βιβλία.

Από το ξενοδοχείο, μπορείτε με μικρές αποδράσεις να επισκεφτείτε την ευρύτερη περιοχή της Μάνης και να δείτε από κοντά τα μεσαιωνικά και βυζαντινά κάστρα που δεσπόζουν στην περιοχή, να επισκεφτείτε τα μοναδικά Βαλκάνια σπήλαια του Δυρού, να κολυμπήσετε στις πεντακάθαρες παραλίες, να κάνετε ιππασία αλλά και πεζοπορία στα λιθόστρωτα καλντερίμια ανάμεσα στους επιβλητικούς πύργους.

Πληροφορίες για το ξενοδοχείο στο τηλ. 27330 51368 και στο site www.ktimakarageorgou.gr

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b