MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Brilliance of the Seas ταξιδεύει στη Μεσόγειο

Οι ανοιξιάτικες κρουαζιέρες της Royal Caribbean International

Το Brilliance of the Seas ταξιδεύει στη Μεσόγειο - Monopoli.gr
Monopoli Team

Μια δελεαστική πρόταση για να υποδεχτείτε την ’νοιξη “εν πλω” προσφέρει η Royal Caribbean International. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προτείνει κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Brilliance of the Seas.
 
Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει στις 20 Μαρτίου και 10 Απριλίου από την Βαρκελώνη και θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες 11 ημερών στα Κανάρια Νησιά και το Μαρόκο.

Το Brilliance of the Seas, κατά την περιήγησή του στα νερά της Μεσογείου θα επισκεφτεί το ιστορικό λιμάνι της Μάλαγας, το Λανζαρότε και την Τενερίφη, το μεγαλύτερο από τα επτά νησιά που αποτελούν τις Κανάριες Νήσους, την κοσμοπολίτικη Καζαμπλάνκα, το μεγαλύτερο λιμάνι της Βόρειας Αφρικής και μια από τις πιο avant-garde πόλεις του Μαρόκου, την γοητευτική Σεβίλλη, πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, με τα ανεπανάληπτα μνημεία, πατρίδα του φλαμένκο και των ταυρομαχιών και θα επιστρέψει και πάλι στην Βαρκελώνη, την εντυπωσιακή πόλη με την πλούσια ιστορία και την μεγάλη παράδοση στις εικαστικές τέχνες. Οι τιμές για αυτές τις δύο μοναδικές κρουαζιέρες ξεκινούν από 690 Ευρώ.

Το χωρητικότητας 2.500 επιβατών Brilliance of the Seas διαθέτει όλα τα μέσα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν άνετη και απολαυστική διαμονή. Εκτός από τις πολλές εξωτερικές καμπίνες προσφέρει στους επιβάτες του μια σειρά πλούσιων επιλογών για διασκέδαση όπως τοίχο αναρρίχησης, γήπεδο του γκολφ, Spa και γυμναστήρια, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, καζίνο και μια πληθώρα διαφορετικών εστιατορίων, μπαρ και καφέ. Επίσης διαθέτει ειδικούς υπερσύγχρονούς χώρους για συναντήσεις και παρουσιάσεις, όπως επίσης και έγχρωμες οθόνες, ασύρματα τηλεχειριστήρια, εξοπλισμό πραγματοποίησης τηλεδιασκέψεων και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b