MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική από 300 ευρώ!

Πώς θα σας φαίνονταν αν στην καρδιά του χειμώνα τα παρατούσατε όλα και χαρίζατε στον εαυτό σας ένα 8ημερο σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα; Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κι όμως η Royal Caribbean Cruises, έρχεται να μας δελεάσει με προσφορές στις χειμερινές κρουαζιέρες για τα νησιά της Καραϊβικής.

Monopoli Team

 

Συγκεκριμένα, το υπερπολυτελές Independence of the Seas θα αναχωρήσει στις 7 και 21 Φεβρουαρίου από το Φορτ Λοντερντέηλ για κρουαζιέρες 9 ημερών με ενδιάμεσους σταθμούς σε Πουέρτο Ρίκο, Σεν Τόμας, Σεν Μαρτέν και Αϊτή. Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει επίσης 7ήμερες κρουαζιέρες και στην Δυτική Καραϊβική. Το Independence of the Seas θα αναχωρήσει από το Φόρτ Λοντερντέηλ στις 1 και 15 Φεβρουαρίου και θα επισκεφτεί τα Γκράντ Κέημαν, την Κόστα Μάγια, τον μικρό τουριστικό παράδεισο του Μεξικού και το δημοφιλές Κοζουμέλ. Η τιμή κατ’ άτομο ξεκινά από τα 300 Ευρώ. Την ίδια χρονική περίοδο παρόμοιους προορισμούς θα επισκεφτεί και το Freedom of the Seas και η τιμή κατ’ άτομο ξεκινά επίσης από τα 300 Ευρώ.

Το Vision of the Seas, μικρότερο σε μέγεθος, αλλά εξίσου πλούσιο σε επιλογές, κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί σε κρουαζιέρες 8 ημερών την Νότια Καραϊβική. Με λιμάνι αναχώρησης το Σάντο Ντομίνγκο το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί στις 1 και 15 Φεβρουαρίου την Γουαδελούπη, την ειδυλλιακή Μαρτινίκα, τα κοσμοπολίτικα Μπαρμπέιντος και την Σάντα Λουτσία. Στις 8 και 22 Φεβρουαρίου το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει και πάλι από το Σάντο Ντομίνγκο για το Σεν Μαρτέν, την Ντομίνικα, περιοχή με εξαιρετική φυσική ομορφιά, τη Νήσο Μαργαρίτα και την ατμοσφαιρική Αρούμπα. Η τιμή κατ’ άτομο ξεκινά από τα 300 Ευρώ. Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο και είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, δεν θα χρειαστούν βίζα για την Αμερική.

Το υπερσύγχρονο και πολυτελές Liberty of the Seasθα αναχωρήσει στις 7, 14 και 21 Φεβρουαρίου από το Μαϊάμι με προορισμό την μαγευτική Αϊτή, την τροπική Τζαμάικα, το Γκράντ Κέημαν και το Κοζουμέλ, πριν επιστρέψει και πάλι στο Μαϊάμι, ενώ το ίδιο κρουαζιερόπλοιο στις 28 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει εκ νέου το ταξίδι του από το Μαϊάμι και για 8 ημέρες θα περιηγηθεί στα εξωτικά νερά του Πουέρτο Ρίκο, του Σεν Μαρτέν και της Αϊτής. Η τιμή κατ’ άτομο ξεκινά από τα 270 Ευρώ.

Για όσους θέλουν να ζήσουν έντονες συγκινήσεις και να παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού και το κέφι, η Royal Caribbean Cruises έχει προγραμματίσει κρουαζιέρα 9 ημερών στην Βραζιλία με το Splendour of the Seas, με ημερομηνία αναχώρησης από το Σάο Πάολο στις 20 Φεβρουαρίου. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί που θα επισκεφτεί το κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνουν το Παράτι, το Μπούζιος, το Σαλβαντόρ ντε Μπαχία και την Ιλχαμπέλα. Η τιμή κατ’ άτομο ξεκινά από 620 Ευρώ.

Τέλος, το Infinity θα προσφέρει στους λάτρεις της Λατινικής Αμερικής μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, καθώς στις 1 και 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει δεκαπενθήμερη κρουαζιέρα με αναχώρηση από το Βαλπαραϊσο και θα επισκεφτεί μεταξύ άλλων τον Πορθμό του Μαγγελάνου, το Ακρωτήρι Χόρν, το Μοντεβιδέο και το Μπουένος ’ιρες. Η τιμή κατ’ άτομο ξεκινά από τα 450 Ευρώ.

Για να ζήσετε και εσείς τη μαγεία της κρουαζιέρας στα πιο μαγευτικά μέρη του πλανήτη, καλέστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3.

*Οι τιμές περιλαμβάνουν μόνο κρουαζιέρα σε εσωτερική δίκλινη καμπίνα με πλήρη διατροφή και κλιμακώνονται ανάλογα με τον τύπο της καμπίνας που τελικά επιλεχθεί. Δεν περιλαμβάνονται λιμενικά τέλη.

Περισσότερα από Προορισμοί