MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bραβείο στη Business Class της BA

4 βραβεύσεις υψηλού προφίλ απέσπασε η British Airways, κυρίως για τη Business Class. Συγκεκριμένα, τα Ultra travel Awards απένειμαν στην British Airways τα βραβεία «Best Business Class», «Best First Class» και «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας Κοντινών Αποστάσεων» σε εκδήλωση που έγινε στο Dorchester Hotel του Λονδίνου.

Monopoli Team

 

Λίγες μέρες νωρίτερα, η British Airways απέσπασε το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Ευρωπαϊκής Εταιρείας» στα Business Traveller Middle East Awards.Στα Business Traveller Middle East Awards η British Airways βραβεύεται για όγδοη συνεχή χρονιά ως η «Καλύτερη Αεροπορική Ευρωπαϊκή Εταιρεία».
Η ClubWorld, η business class καμπίνα της British Airways, περιλαμβάνει το πρωτοποριακό κάθισμα που μετατρέπεται σε απολύτως επίπεδο κρεβάτι 2 μέτρων, μετατρέποντας το ταξίδι σε μια μοναδική απόλαυση.
Στην Club Kitchen, ο ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει ανά πάσα στιγμή σνακ, γλυκίσματα και ποτά μεταξύ των κυρίως γευμάτων, ενώ από πλευράς διασκέδασης το σύστημα AVOD προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κινηματογραφικών ταινιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b