MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Love & the City: πόσο πάει το πακέτο;

Περάστε ένα ρομαντικό Valentine’s weekend σ’ ένα city hotel

Love & the City: πόσο πάει το πακέτο; - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ακόμα κι αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν γιορτάζει αμφιλεγόμενες γιορτές όπως αυτή του Αγίου Βαλεντίνου – γιατί κατά τη γνώμη σας «οι ερωτευμένοι γιορτάζουν συνέχεια κλπ. κλπ.» – φέτος σας συστήνουμε να το ξανασκεφτείτε γιατί πέφτει Σάββατο και σας δίνει την ιδανική πρόφαση για να οργανώσετε ρομαντικό γουηκέντ.

Κι αν δε θέλετε ή δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε το κλεινόν άστυ, μην ανησυχείτε, πολλά αθηναϊκά ξενοδοχεία φρόντισαν να ετοιμάσουν για εσάς και το έτερον ήμισυ ρομαντικές, δελεαστικές προτάσεις για να γιορτάσετε τον έρωτά σας. Παραθέτουμε μερικά παραδείγματα:

DIVANI CARAVEL HOTEL και  DIVANI APOLLON PALACE & SPA
Ειδικά πακέτα για ερωτευμένα ζευγάρια έχουν ετοιμάσει και τα δύο ξενοδοχεία της αλυσίδας DIVANI με δωμάτια που ξεκινούν από 130 Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, πρωινό στο κρεβάτι και καλωσόρισμα με σαμπάνια, λουλούδια και σοκολατάκια. Εναλλακτικά, ακόμα κι αν δεν επιλέξετε να διανυκτερεύσετε, το spa του Apollon Palace έχει διαμορφώσει ειδικά πακέτα θεραπειών, μασάζ και αναζωογόνησης για ζευγάρια (στα 330 Ευρώ) ή για τον καθένα σας ξεχωριστά (190-195 Ευρώ).

HOTELGRANDE BRETAGNE
Το πακέτο διαμονής εδώ ξεκινά από 340 Ευρώ την ημέρα και συμπεριλαμβάνει πρωινό στο κρεβάτι, αφρώδη οίνο και σοκολατάκια, 25λεπτο μασάζ πλάτης και 15λεπτο μασάζ κεφαλιού στο spa και χρήση του γυμναστηρίου και της εσωτερικής πισίνας. Ακόμα κι αν δε θέλετε να μείνετε στο ξενοδοχείο αλλά θέλετε μόνο να ομορφύνετε και να χαλαρώσετε στο spa, υπάρχουν πλήρη πακέτα θεραπειών για ζευγάρια που ξεκινούν από 195 Ευρώ ή εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε στο spa με το ταίρι σας και να έχετε 20% έκπτωση για κάθε μεμονωμένη θεραπεία που επιλέξετε να κάνετε ( η προσφορά στο spa ισχύει 11-20 Φεβρουαρίου). Εννοείται πως τα ρεστωράν του ξενοδοχείου ετοιμάζουν «σπέσιαλ» βραδιά με ειδικά διαμορφωμένα μενού.

ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ
Τόσο το πολυβραβευμένο ρεστωράν «Vardis» όσο και το «LaTerrasse» σας περιμένουν στις 14 Φεβρουαρίου με εξαιρετικές επιλογές σε ειδικές τιμές. Μπορείτε επιπλέον να περάσετε το Σαββατοκύριακό σας σ’ ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου θα σας υποδεχτούν στο δωμάτιο σαν VIP με σαμπάνια, φράουλες και σοκολατάκια – μέχρι και μπανιέρα στολισμένη με ροδοπέταλα θα σας έχουνε οι άνθρωποι! Τιμές από 150 Ευρώ.

METROPOLITAN HOTEL
Ειδικά για τη νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου με κόστος που ξεκινά από 150 Ευρώ, μπορείτε να μείνετε σ’ ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου θα σας περιμένουν κρασί και φράουλες, να απολαύσετε δείπνο για δύο στο εστιατόριο Trocadero (πληρώνοντας μόνο το κρασί και τα ποτά σας), να προγευματίσετε με πλήρες Αμερικάνικο πρωινό και να φύγετε με την ησυχία σας (late check out ως τις 4 το μεσημέρι).

St. GEORGE LYCABETTUS
Ρομαντική απόδραση με θέα την Ακρόπολη κι εδώ σε δωμάτια που ξεκινούν από τα 116 Ευρώ (συν ΦΠΑ) για κάθε διανυκτέρευση το Σαββατοκύριακο 13-15 Φεβρουαρίου και 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες χαλάρωσης και ομορφιάς.

Μαρία Τσάκου

Περισσότερα από Προορισμοί