MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σε ποιο αεροδρόμιο θα κάνετε Spa;

Απολαυστική αναμονή για τους επιβάτες της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Σε ποιο αεροδρόμιο θα κάνετε Spa; - Monopoli.gr
Monopoli Team

Μια όαση χαλάρωσης και ηρεμίας περιμένει τους επιβάτες Πρώτης Θέσης και τα μέλη HON Circle της Lufthansa στο νέο σαλόνι Πρώτης Θέσης στο Concourse B του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, μετά τα εγκαίνια του αποκλειστικού χώρου spa της Πρώτης Θέσης στους χώρους του.

Οι εκτενείς χώροι λουτρών του spa είναι εξοπλισμένοι με έξι υψηλής ποιότητας δωμάτια για ντους (δύο εκ των οποίων με τζακούζι) και – για πρώτη φορά σε σαλόνι της Lufthansa – δύο αίθουσες μασάζ. Εδώ, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φρεσκαριστούν, να ξεκουραστούν, να “φορτώσουν τις μπαταρίες τους” και να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών αισθητικής και μασάζ.

Το νέο σαλόνι στο Concourse B, που καταλαμβάνει συνολική έκταση 1.220 τ.μ, έχει χωρητικότητα 100 ατόμων. Παράλληλα, προσφέρει όλες τις ανέσεις που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των αναβαθμισμένων υπηρεσιών των αιθουσών αναμονής Πρώτης Θέσης της Lufthansa. Ένας άνετος χώρος, με αναπαυτικές πολυθρόνες και με θέα το εσωτερικό του αεροδρομίου, που προσκαλεί τους επισκέπτες να καθίσουν αναπαυτικά και να χαλαρώσουν.

Διατίθενται και δύο αθόρυβα δωμάτια, για κάποιον που θα ήθελε να αποσυρθεί και να κοιμηθεί. Ο χώρος διαθέτει γραφεία εξοπλισμένα με τηλεφωνικές συσκευές, υπολογιστές με σύνδεση στο διαδίκτυο και είδη γραφικής ύλης, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να εργαστούν μέχρι λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης. Προσφέρεται δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ (WLAN).

Στο εστιατόριο και το μπιστρό διατίθενται γαστρονομικές απολαύσεις, με μια εξαιρετική επιλογή μενού και ποτών. Υπάρχει ποικιλία εδεσμάτων στο μπουφέ αλλά και δυνατότητα παραγγελίας γευμάτων à la carte. Όλα τα γεύματα ετοιμάζονται ολόφρεσκα παρουσία των επισκεπτών. Στο χώρο του μπαρ, διατίθεται μεγάλη ποικιλία οινοπνευματωδών και ποτών, σε μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να καλούν το κεντρικό Service Desk για οποιαδήποτε γενική πληροφορία, όπως εκ νέου κράτηση πτήσης ή αλλαγή καθίσματος στο αεροσκάφος.

Μια νέα προσθήκη στις υπηρεσίες των αιθουσών αναμονής της Lufthansa είναι η διάθεση λιμουζίνας για επιβάτες των οποίων η πτήση αναχωρεί από τους Τερματικούς σταθμούς A και C, σε περιπτώσεις πτήσεων με προορισμό εκτός συνθήκης Σένγκεν ή μη Ευρωπαϊκό προορισμό, από την περιοχή του lounge. Η υπηρεσία αυτή στο παρελθόν ήταν διαθέσιμη μόνο στον τερματικό σταθμό της Πρώτης Θέσης.

Οι επιβάτες που φθάνουν ή μετεπιβιβάζονται από το χώρο αυτό μπορούν επίσης να μετακινη-θούν με τη λιμουζίνα από το αεροσκάφος μέχρι το χώρο στάθμευσης των λεωφορείων του αεροδρομίου στο Terminal B, όπου τους περιμένει υπάλληλος της Lufthansa για να τους οδηγήσει στο νέο σαλόνι αναμονής.

Περισσότερα από Προορισμοί