MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δελεαστικά πακέτα για το Ντουμπάι!

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της EMIRATES!

Δελεαστικά πακέτα για το Ντουμπάι! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το Ντουμπάι είναι είναι ο προορισμός που τα τελευταία χρόνια αποτελεί την πιο luxurious επιλογή στις προτιμήσεις των bon vivants ταξιδιωτών και όχι άδικα.

Εξωτικά τοπία, απαράμιλλη χλιδή, αρχιτεκτονική που κόβει την ανάσα, δραστηριότητες για κάθε γούστο, και φυσικά… ψώνια, είναι μόνο μερικά από όσα θα έχετε να δείτε και να κάνετε στο Ντουμπάι. Πού αλλού άλλωστε θα βρείτε τον ταιριαστό συνδυασμό του τοπίου της Μέσης Ανατολής, με τις δίνες της άμμου να χάνονται στον ορίζοντα, με μερικά από τα πιο σύγχρονα θαύματα της αρχιτεκτονικής και το τιρκουάζ της θάλασσας του Περσικού Κόλπου;

Και μόνο η διαμονή σε κάποιο από τα δεκάδες διάσημα ξενοδοχεία του Ντουμπάι, αποτελεί μόνη της μια αξέχαστη εμπειρία. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές όπως το μυστηριώδες Al Maha Resort, χτισμένο στην γαλήνη της ερήμου, το μυθικής πολυτέλειας Burj Al Jarab με τις 202 σουίτες, ή το Madinat Joumeirah, την πόλη μέσα στην πόλη, δημιουργημένη σε αραβικό στυλ.

Οι δυνατόητες δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν περίπατο σε ένα από τα πάρκα του Eμιράτου με τους εκπληκτικούς κήπους, βόλτες με βάρκα στο κανάλι, εκδρομή σε κάποια από τις κοντινές οάσεις ή… χαλάρωμα όλη μέρα στην τεράστια παραλία!

Πάντως ο λόγος που το Ντουμπάι έγινε τόσο δημοφιλές, είναι επειδή αποτελεί duty free zone, και συνεπώς τον παράδεισο των shoppers! Μπορείτε να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα Dubai Mall, Mall of the Emirates και Ibn Battuta Mall, είτε να κάνετε βόλτες στο παλιό κομμάτι της πόλης, το Bur Dubai και το Deira, θαυμάζοντας τα διάσημα παζάρια χρυσού και μπαχαρικών.

Σημειώστε ακόμα ότι η Emirates εκτελεί πλέον δύο απευθείας πτήσεις προς Ντουμπάι καθημερινά (στις 16.40 και 23.00), κάνοντας έτσι τον εξωτικό αυτό προορισμό να φαντάζει ακόμα πιο “κοντά”. Η νέα πτήση που αναχωρεί από την Αθήνα στις 23.00 και φτάνει στο Ντουμπάι στις 04.25, εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Α330-200, προσφέροντας επιπλέον 237 θέσεις την ημέρα και σημαντική χωρητικότητα για μεταφορά φορτίου τις απογευματινές ώρες, για επείγουσες αποστολές.

Οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με την Emirates και ταξιδεύουν στη Διακεκριμένη ή στην Πρώτη Θέση, έχουν πρόσβαση στο πρόσφατα ανακαινισμένο VIP lounge της Swissport Hellas, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι υπηρεσίες εδάφους της Emirates προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα στους επιβάτες της Πρώτης ή της Διακεκριμένης Θέσης για δωρεάν μεταφορά με πολυτελή αυτοκίνητα, από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων.

Στο Ντουμπάι, οι αίθουσες αναμονής προσφέρουν ποικιλία ζεστών και κρύων φαγητών και ποτών όλες τις ώρες της ημέρας, συμπεριλαμβανομένων και επιλογών υγιεινής διατροφής, υπνοδωμάτια με ντους (για την Πρώτη Θέση), μονόκλινα δωμάτια με κοινό μπάνιο (για τη Διακεκριμένη Θέση), καρέκλες μασάζ, και γραφείο εξυπηρέτησης μελών Skywards, του πρόγραμματος τακτικών επιβατών της Emirates.

H τιμή εισιτηρίου ξεκινά από 395 (με όρους και προϋποθέσεις) για την 2η πτήση (ΕΚ 104). Περίοδος: έως και τέλος Ιουνίου.

Περισσότερα από Προορισμοί