MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Υesterday, από την Jasmin Vardimon Company

Η Ισραηλινή Jasmin Vardimon, μέλος της σχολής χορού Sadler΄s Wells του Λονδίνου και πολυβραβευμένη χορογράφος του θεάτρου, γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας της ομάδας της σε μια μοναδική βραδιά- αφιέρωμα στις καλύτερες στιγμές της ομάδας από το ξεκίνημά της έως σήμερα. Μαζί με οκτώ χορευτές της, παρουσιάζουν αποσπάσματα από τα έργα Justitia, Park, Lullaby, Tete, […]

Υesterday, από την Jasmin Vardimon Company - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Ισραηλινή Jasmin Vardimon, μέλος της σχολής χορού Sadler΄s Wells του Λονδίνου και πολυβραβευμένη χορογράφος του θεάτρου, γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας της ομάδας της σε μια μοναδική βραδιά- αφιέρωμα στις καλύτερες στιγμές της ομάδας από το ξεκίνημά της έως σήμερα.

Μαζί με οκτώ χορευτές της, παρουσιάζουν αποσπάσματα από τα έργα Justitia, Park, Lullaby, Tete, Lurelurelure και Ticklish, τα οποία εμπλουτίζονται με νέες χορογραφίες, live multimedia και animation και ενώνονται σε μια νέα, τολμηρή δουλειά, όπου η αρμονία πηγάζει μέσα από την αντίθεση.

Το «Yesterday» πρωτοπαρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2008 στην Αγγλία και απέσπασε εντυπωσιακές κριτικές από ειδικούς και κοινό, ενώ το 2009 θα περιοδεύσει σε Ευρώπη και Ασία. Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 14 ετών.

Προπώληση εισιτηρίων: www.artscenter.gr, www.ticketservices.gr. Τηλεφωνική προπώληση: 2107234567. Από τα Εκδοτήρια: Ticketservices: Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), Κέντρο Τεχνών ACS: Γαρυττού 53, Χαλάνδρι, Public: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία: Jasmin Vardimon


Παίζουν: Jasmin Vardimon

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b