MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
24
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Outlander: Ένα «εκδοτικό φαινόμενο» που μάς ταξιδεύει στο χρόνο – Κερδίστε το 6o βιβλίο της σειράς

Εάν αγαπάτε την ιστορία, εάν τα ταξίδια στον χρόνο ανήκουν στα αγαπημένα σας θέματα μυθοπλασίας και ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Σκωτίας, τότε η σειρά βιβλίων «Outlander» θα σας κερδίσει αμέσως!

Σχετικά με τη σειρά βιβλίων

Πρόκειται για μια σειρά ιστορικών μυθιστορημάτων φαντασίας από την Αμερικανίδα συγγραφέα Diana Gabaldon – ένα «εκδοτικό φαινόμενο», όπως έχει χαρακτηριστεί – που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή Outlander, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 10 γλώσσες και κατέκτησε την κορυφή στις σημαντικότερες λίστες best-sellers παγκοσμίως!

Η Diana Gabaldon ξεκίνησε να γράφει το πρώτο βιβλίο της σειράς Outlander στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και το δημοσίευσε το 1991.

Στα ελληνικά έχουν μεταφραστεί μέχρι στιγμής τα 6 βιβλία από τις Eκδόσεις Anubis, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει σε 3 τόμους, ο καθένας από τους οποίους αποτελείται από δύο βιβλία.

Υπόθεση

Πίσω στην Σκωτία του 1766, η Κλερ επιστρέφει μαζί με τον Τζέιμι στο Λάλιμπροχ, όπου θα πρέπει να εξηγήσει στην οικογένειά του τη μυστηριώδη επανεμφάνισή της. Ταυτόχρονα, ζει με το φόβο για όσα έχουν αναμφίβολα αλλάξει στα είκοσι χρόνια της απουσίας της. Παραμένουν άραγε τα αισθήματα του αγαπημένου της Τζέιμι αναλλοίωτα, όπως την αφήνει να πιστέψει, ή έχει προχωρήσει στη ζωή του και της το κρύβει; Οι εντάσεις που θα ακολουθήσουν μια σειρά από αναπάντεχες αποκαλύψεις και μια ξαφνική απαγωγή θα γίνουν αφορμή για ένα μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι. Η Κλερ και ο Τζέιμι θα σαλπάρουν για νέα μέρη και εξωτικά τοπία, μπλέκοντας στη μία περιπέτεια μετά την άλλη, ενώ θα έρθουν αντιμέτωποι με παλιούς και νέους εχθρούς, αφήνοντας τη σχέση τους να δοκιμαστεί ξανά και ξανά…

Η ιστορία συνεχίζεται…

Τα επόμενα βιβλία της σειράς, που δεν έχουν μεταφραστεί ακόμη στα ελληνικά, διηγούνται την ιστορία από το σημείο που η Κλερ και ο Τζέιμι βρίσκονται πια στην Αμερική και προσπαθούν να φτιάξουν μία νέα ζωή στην Βόρεια Καρολίνα, συναντώντας νέους φίλους και εχθρούς. Σίγουρα, τα πράγματα περιπλέκονται, όταν ένα πρόσωπο κάνει απροσδόκητα την εμφάνισή του με σκοπό να τους προειδοποιήσει για τον επικείμενο θάνατό τους…

Αριθμός Σελίδων: 816
Τιμή: 21,51€

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΕΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ OUTLANDER!
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθρο
  • Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 15/6.

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και οι νικητές παραλαμβάνουν το δώρο τους από τις Εκδόσεις Anubis (Σολωμού 39, Αθήνα / Τηλ.: 216-9001092-7), ενώ αν είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης με τις εκδόσεις.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIMA_WEB3b