MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δήμος Αθηναίων: Σε επιφυλακή για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Σε 24ωρη λειτουργία η Δομή Φιλοξενίας, το Street Work και το τηλ. κέντρο, για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες, ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Δήμος Αθηναίων: Σε επιφυλακή για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες
Φωτογραφία: Markus Winkler on Unsplash
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σε επιφυλακή τίθεται σήμερα Τετάρτη 19 Μαρτίου από τις 14:00, ο Δήμος Αθηναίων με σκοπό την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται στην Αθήνα.

Οι ομάδες Street Work θα επιχειρούν όλο το 24ωρο στους δρόμους της πόλης, μοιράζοντας ζεστά ροφήματα και φαγητό, είδη ρουχισμού και κουβέρτες, ενημερώνοντας τους πολίτες και βοηθώντας όσους δυσκολεύονται να μεταφερθούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων που λειτουργεί αδιάλειπτα για τη διαμονή, σίτιση και εξυπηρέτηση των αναγκών τους. (210- 5246515/6 εσωτ. 0)

Ανοιχτό επί 24ώρου βάσεως θα παραμείνει και το τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (210-5246515/6 εσωτ. 4) για αναφορές πολιτών για σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια. Αν συναντήσετε κάποιον συμπολίτη μας, ο οποίος ζει στον δρόμο, αναφέρετε στον παραπάνω αριθμό το σημείο που τον εντοπίσατε, παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες που θα βοηθήσουν τις ομάδες Street Work να παρέμβουν και να τον βοηθήσουν να προστατευτεί από την κακοκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΟΔΥ: Μέτρα προστασίας από την αφρικανική σκόνη12.09.2018

Αναφορές για σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι, μπορούν να γίνονται επίσης στον τετραψήφιο αριθμό επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο).

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Όταν οι Ναζί προχώρησαν στη μεγαλύτερη κλοπή έργων τέχνης στην ιστορία
Επίκαιρα
Bella Ciao #52: «The Orange Plague» – Στην πλάτη του αυτοκράτορα
Επίκαιρα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κατέκτησε το ιστορικό Concertgebouw του Άμστερνταμ
Επίκαιρα
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξε στην Κυψέλη το πρώτο Κοινωνικό Κέντρο Ακοής και Ακουστικών Βαρηκοΐας στην Ελλάδα
Αφιέρωμα
30 Xρόνια Monopoli: Όσα ζήσαμε, όσα μοιραστήκαμε
Εκδηλώσεις
Συνέδριο για το θέατρο της ελληνικής διασποράς στο Παρίσι
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Επίκαιρα
The Ellinikon: Πράσινο, πολιτισμός και νέες εμπειρίες στην πόλη του μέλλοντος
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Επίκαιρα
Πλάκα: Κατέρρευσε παλιό κτίριο μετά από έκρηξη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα