MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
02
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

«Υπάρχω»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας με τον Χρήστο Μάστορα ως Στέλιο Καζαντζίδη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η νέα ταινία της Tanweer που είναι βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη, απέκτησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η νέα παραγωγή της Tanweer είναι βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου. Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Διαμαντής Καραναστάσης, Ηλίας Βαλάσης, Περικλής Σιούντας κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρήστος Μάστορας: H ανάρτηση για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «Υπάρχω»12.09.2018

Η ιστορία

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Σκηνοθετικό σημείωμα

«Σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσω να αγγίξω την ψυχή του ανθρώπου που με τα τραγούδια του μίλησε σε εκατομμύρια άλλες. Με τη δύναμη και τη μαγεία της φωνής του άνοιξαν όλες οι πόρτες για τον ίδιο και για τους γύρω του. Όμως η οικογένεια, οι έρωτες, οι διεκδικήσεις, η τεράστια απήχησή του, δεν άφηναν περιθώρια ευτυχίας για τον ίδιο.

Στην ταινία βλέπουμε να γεννιούνται μερικά τραγούδια ορόσημα για τους Έλληνες, που ακόμα τα τραγουδάμε και τα χορεύουμε στις παρέες και τα γλέντια μας. Παράλληλα βλέπουμε τη χώρα να αναπτύσσεται και να μεταλλάσσεται, τον κόσμο να περνάει από τη φτώχεια σε μια καινούρια εποχή που ξεφεύγει χωρίς μέτρο, προσφέροντας μια ματιά στις αρχές της σημερινής μας εξέλιξης.

Κινηματογραφικά, η ταινία είναι κυρίως πάνω στους χαρακτήρες και την αλήθεια τους. Καθώς περνούν τα χρόνια, τα ντεκόρ και τα ρούχα αλλάζουν ραγδαία και χωρίς να τα περιγράφουμε, τα αισθανόμαστε να γεμίζουν αντικείμενα, νέα υλικά και χρώματα. Θα μπούμε σε χώρους και καταστάσεις που όλοι έχουμε δει στις κλασικές ασπρόμαυρες ταινίες, και θα κινηματογραφήσουμε με όλα τα μέσα του σήμερα τα παρασκήνια της γένεσης των πρώτων μεγάλων τραγουδιστών του ελληνικού σταρ-σύστεμ. Η μεγάλη πρόκληση του εγχειρήματος βέβαια, είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος Καζαντζίδης σαν ήρωας της συγκεκριμένης ταινίας».

Γιώργος Τσεμπερόπουλος

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου

Μαζί με τους: Γιώργο Γάλλο, Γιώργο Καραμίχο, Νίκο Ψαρρά, Γιώργο Γιαννόπουλο, Διαμαντή Καραναστάση, Ηλία Βαλάση, Περικλή Σιούντα κ.ά.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος

Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ
Cine News
Ετεροτοπία: Ένα νέο φεστιβάλ οπτικοακουστικών και παραστατικών τεχνών στο Newman cinema
Cine News
28η Οκτωβρίου: 10 ταινίες και ντοκιμαντέρ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που αξίζει να δεις σήμερα
Cine News
«Isabel»: Μια πρόποση στα όνειρα που δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο