
Monopoli Team
05.09.2024
A
A
Καθαρό είναι πλέον από τα νεκρά ψαριά όλο το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, καθώς σχεδόν μετά από 10 μέρες, απομακρύνθηκαν περισσότεροι από 280 τόνοι νεκρά ψάρια και πλέον η περιοχή επιστρέφει στην κανονικότητα.
Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, δήλωσε ότι το λιμάνι, παραλίες και ακτές, ακόμη και ο Ξηριάς τόσο στην εκβολή του όσο και κατά μήκος του, μέσω του οποίου τα νεκρά ψάρια διοχετεύονταν στη θάλασσα, έχουν καθαριστεί από συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Οργανισμού Λιμένος και του Δήμου Βόλου.
Μάλιστα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον Παγασητικό12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Free City: Οι δωρεάν εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας (01-05/09)
Hot or Not #182: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Από το Insomnia μέχρι το God is a DJ: Οι ύμνοι που φέρνουν οι Faithless στο Primer Music Festival
ζ-η–θ, ο Ξένος: Επιπλέον παράσταση για τη sold out παράσταση του ΚΘΒΕ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Bella Ciao#32: Μετράει μόνο ό,τι μένει μέσα μας
Επιστροφή στην Αθήνα: 5 στέκια με γεύση… καλοκαιριού
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Όλα όσα θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο 30-31 Αυγούστου
Family Weekend: 5 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου