Οι Γιαγκίνηδες στήνουν ένα γλέντι με ελεύθερη είσοδο στον Όρμο Αφροδίτης στον Πειραιά
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟι Γιαγκίνηδες μάς προσκαλούν στο πιο κεφάτο λαϊκορεμπέτικο γλέντι του καλοκαιριού, πάνω στο κύμα, στον γραφικό όρμο Αφροδίτης.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟι ξεχωριστοί Γιαγκίνηδες μας προσκαλούν στο πιο κεφάτο λαϊκορεμπέτικο γλέντι του καλοκαιριού, πάνω στο κύμα, στον γραφικό όρμο Αφροδίτης, στην Πειραϊκή, την Παρασκευή 12 Ιουλίου.
Σαν ένα γλέντι σε νησί, για όλες τις ηλικίες, γεμάτο αγαπημένο λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια με νέες, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και πάντα με τη θετική και νεανική ορμή του Σπύρου Ζήση και του Παναγιώτη Σικλαφίδη, γνωστοί και αγαπητοί πλέον ως Γιαγκίνηδες.

Οι Γιαγκίνηδες στήνουν ένα γλέντι με ελεύθερη είσοδο στον Όρμο Αφροδίτης στον Πειραιά
Μαζί τους μία εξαιρετική τριάδα νέων μουσικών αποτελούμενη από τους Έρση Μεϊτανίδου στο φλάουτο, Ελένη Φουρλάνου στο βιολί και στο κανονάκι και Μάνο Βλάχο στο κοντραμπάσο.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Platon: Ο φωτογράφος των ισχυρών του κόσμου επιστρέφει στις ελληνικές του ρίζες με μια έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη
- Πού βγαίνουμε στη φθινοπωρινή Κηφισιά από το πρωί μέχρι το βράδυ
- «Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
- The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
- Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλα όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα