MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
16
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βίκυ Καγιά: «Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης θυμόταν μια άλλη Βίκυ που εγώ είχα ξεχάσει» (vid)

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη βρέθηκαν στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, για να μιλήσουν για τη συνεργασία τους στο Πολύδροσο.

Monopoli Team

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη βρέθηκαν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά ‘Πρωίαν σε είδον’ και μίλησαν για την ταινία Πολύδροσο, του Αλέξανδρου Βούλγαρη, στην οποία πρωταγωνιστούν.

«Έχουμε παρακολουθήσει τη Βίκυ μετά μανίας, κακά τα ψέματα. Πάντα μου φαινόταν πολύ εντυπωσιακή. Και ο Αλέξανδρος έχει τρελό κόλλημα με τη Βίκυ. Μπορεί να φύγει από λάιβ για να την δει. Οπότε ναι έχει έναν ενθουσιασμό μέσα, κάτι πρωτόγνωρο, γιατί υποτίθεται ότι είναι από έναν άλλον κόσμο, που φυσικά αυτό δεν ισχύει» είπε η Σοφία Κόκκαλη για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με την Βίκυ Καγιά στην ταινία.

«Ο Αλέξανδρος με ήξερε σαν μια άλλη Βίκυ που εγώ είχα ξεχάσει. Ήμουν πολύ πιο ήρεμη, πιο ανάλαφρη, δεν με ένοιαζε ό,τι και να μου έλεγαν. Μετά αναγκάστηκα να χτίσω μια άλλη περσόνα, για να μπορέσω να σταθώ σε έναν τόσο παράξενο και δύσκολο χώρο, που άκουγα συνέχεια όχι, που όλο κάτι τους έφταιγε» ανέφερε στη συνέχεια το γνωστό μοντέλο, που αποκάλυψε και ένα αστείο περιστατικό από τα μαθητικά της χρόνια στο ίδιο σχολείο με τον σκηνοθέτη, τον οποίο είχε πείσει να την ψηφίσει ως πρόεδρο του 15μελούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίδαμε το «Πολύδροσο»: Μία ταινία του The Boy για τα «μικρά πράγματα»12.09.2018

«Δεν είπα αμέσως ναι, είπα αμέσως όχι. Νόμιζα ότι μου έκαναν φαρσα. Ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από τις προηγούμενες δουλειές που είχα κάνει, για παράδειγμα με τον Περράκη. Ο Αλέξανδρος έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ, που δεν ήξερα αν μπορώ εγώ να ενταχθώ σε αυτό. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τόσο εσωτερικό. Τους εμπιστεύτηκα όμως» είπε η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά «Παραδέχομαι πάντα τα λάθη μου και η παραδοχή αυτή θεραπεύει»

«Αυτή είναι η πρώτη – και μάλλον τελευταία – φορά που είμαι υποψήφια αλλά γίνονται και αυτά τα τρελά πράγματα στη ζωή» σχολίασε αστειευόμενη η Βίκυ Καγιά την υποψηφιότητά της στα βραβεία Ίρις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ15α Βραβεία Ίρις: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες12.09.2018

«Η συγκεκριμένη ταινία δημιουργεί ένα σχήμα, είναι σαν φαντασίωση, πώς θα ήταν μια σχέση μητέρας-κόρης, χωρίς προστριβές και εντάσεις. Αλλά είναι σαν να κάνεις ένα φόκους στην τρυφερότητα και την αγάπη. Και αυτό ήθελε να κάνει ο Αλέξανδρος, σαν να σηκώνεις μια πέτρα και να κάθε φορά να βγαίνει ένα λουλούδι. Αυτό είναι στην ταινία, κατα τ’αλλα η πιο ρεαλιστική σχέση μπορεί να είναι πιο έντονη» σχολίασε η Σοφία Κόκκαλη για το όραμα του Αλέξανδρου Βούλγαρη.

Για το πώς είναι η ίδια ως μητέρα, απάντησε η Βίκυ Καγιά ότι «τα λάθη συνεχίζονται, όμως αλλάζει η αντιμετώπιση. Παραδέχομαι πάντα τα λάθη μου στα παιδιά μου και η παραδοχή αυτή θεραπεύει».

«Στην ταινία, είδα πράγματα σε εμένα που νόμιζα ότι είχα θάψει. Για παράδειγμα, ήμουν πολύ θυμωμένη, έβρισκα πολύ περιοριστικό το Πολύδροσο ήθελα να φύγω. Γυρνώντας στο Πολύδροσο, το αξιολόγησα, και σκέφτηκα ότι αυτή η βάση μου έκανε καλό και με πήγε σε ένα άλλο επίπεδο» ανέφερε επίσης για την επιστροφή της στο Πολύδροσο.

Περισσότερα από Cine News