MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Μαρίνα Σάττι μετά την πρόκριση: “Είναι σημαντικό για εμάς να μοιραστούμε την κουλτούρα μας” (vid)

Χθες ολοκληρώθηκε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision και η Μαρίνα Σάττι εξασφάλισε για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο Τελικό

Monopoli Team

Χθες, το βράδυ της Πέμπτης 09/05, ολοκληρώθηκε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision και η Μαρίνα Σάττι εξασφάλισε για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο Τελικό.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η τραγουδίστρια ήταν άρρωστη με φαρυγγίτιδα, ακυρώνοντας προηγουμένως τις προωθητικές εμφανίσεις της για να ξεκουράσει τη φωνή της.

Έτσι, εμφανίστηκε στον Β’ Ημιτελικό, σαρώνοντας τελικά με την εμφάνισή της.

Αμέσως μετά την πρόκρισή της, μίλησε στους παρευρισκόμενους Έλληνες δημοσιογράφους:

“Το πρωί ήμασταν πολύ χαλαρά. Εγώ ήμουν άρρωστη, κάθε τρεις ώρες έπαιρνα φάρμακα. Φοβόμουν πολύ ότι δεν θα έχω φωνή, οπότε είπαμε ότι θα το πάμε χαλαρά και δεν είχα καθόλου άγχος. Εκείνη την ώρα, όταν ανέβηκαν στην σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε, όντως δεν είχα έλεγχο, ούτε κατάλαβα πώς τραγούδησα. Ελπίζω να είμαι και πιο ψύχραιμη στον Τελικό.  Θέλω να ξεκουραστώ λίγο αύριο, να φτιάξει λίγο η φωνή μου. Θέλω να βγούμε και να έχουμε ωραία ενέργεια”.

Στη συνέντευξη Τύπου με όλες τις χώρες που προκρίθηκαν, η Μαρίνα Σάττι μίλησε επίσης στους δημοσιογράφους, απαντώντας στην ερώτηση ενός Τούρκου δημοσιογράφου: “Είναι αλήθεια, αγαπάμε την Τουρκία. Όπως έχω ξαναπει είχα έναν δάσκαλο μουσικής που μου μάθαινε παραδοσιακή μουσική από την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και αναρωτιόμουν γιατί η μουσική από την Τουρκία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτσάν ακούγονται τόσο παρόμοια, και μου είπε – και δε θα το ξεχάσω ποτέ – ότι η ηλικία όλων αυτών των πολιτισμών και παραδόσεων είναι μεγαλύτερη από τα σύνορα που όρισαν αυτές τις χώρες”.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το κάνουμε με τον τρόπο μας, με τη γλώσσα μας, να μοιραστούμε την κουλτούρα μας τον χορό μας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η Ευρώπη χορεύει με αυτό” πρόσθεσε επίσης.

Μάλιστα, απάντησε και σε μία… άστοχη ερώτηση ενός δημοσιογράφου, που αναρωτήθηκε για το “τουριστικό θέμα” του τραγουδιού και τη σημασία του τουρισμού για την Ελλάδα, στο οποίο η Μαρίνα Σάττι απάντησε αστειευόμενη “παγκόσμια ειρήνη!”, όπως συνηθίζουν να απαντούν σε αντίστοιχες ερωτήσεις σε καλλιστεία.

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι το τραγούδι δεν έχει τουριστικό θέμα. “Στο βίντεο δείξαμε όλα αυτά τα στερεότυπα, που πολλοί άνθρωποι ξέρουν για την Ελλάδα, όπως για την αρχαία Ελλάδα, το φαγητό, τα αγάλματα, η φέτα, η ελληνική σαλάτα. Αλλά, όπως έχω ξαναπει, έχουμε πολλά περισσότερα να δώσουμε στον σύγχρονο πολιτισμό” απάντησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2024: Η σαρωτική Μαρίνα Σάττι και οι εκπλήξεις του Β’ Ημιτελικού12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz