MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Σάλος με αμφιλεγόμενη διαφήμιση της Apple για νέο iPad – Ζήτησαν «συγγνώμη»

Η διαφήμιση προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από χρήστες του Διαδικτύου που θεώρησαν ότι η διαφήμιση γιορτάζει την καταστροφή της ανθρώπινης δημιουργικότητας.

Monopoli Team

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η διαφήμιση της Apple για το νέο iPad με αποτέλεσμα ο τεχνολογικός κολοσσός να ζητήσει «συγγνώμη»

Η διαφήμιση, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Τιμ Κουκ, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από χρήστες του Διαδικτύου που θεώρησαν ότι η διαφήμιση γιορτάζει την καταστροφή της ανθρώπινης δημιουργικότητας και της τέχνης από την τεχνολογία.

Στη διαφήμιση μια βιομηχανική πρέσα συνθλίβει αντικείμενα που συνδέονται με την ανθρώπινη δημιουργικότητα, από μουσικά όργανα και κουτιά με μπογιές μέχρι βιβλία. Καθώς ανυψώνονται οι μεταλλικές πλάκες της υδραυλικής πρέσας, αποκαλύπτεται το νέο iPad Pro της Apple.

«Γνωρίστε το νέο iPad Pro: το πιο λεπτό προϊόν που δημιουργήσαμε ποτέ, η πιο προηγμένη οθόνη που έχουμε δημιουργήσει ποτέ, με την απίστευτη δύναμη του τσιπ M4. Απλώς φανταστείτε όλα τα πράγματα που θα χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του», έγραψε ο Κουκ σε ανάρτησή του στο X που συνοδεύεται από ένα βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρήστες της Apple διαμαρτύρονται ότι κλειδώθηκαν οι λογαριασμοί τους χωρίς λόγο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα