MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Η Άννα Παναγιωτοπούλου μάς δίδαξε χιούμορ»: Συγκίνηση στο τελευταίο “αντίο” στην σπουδαία ηθοποιό (vid)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, με πλήθος συναδέλφων της να την αποχαιρετά.

Monopoli Team

Σήμερα, Πέμπτη (09/05), πραγματοποιήθηκε το τελευταίο “αντίο” στην Άννα Παναγιωτοπούλου, τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών, μετά από μάχη με την νόσο του Αλτσχάιμερ.

Στην κηδεία, που πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου, παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού.

Από τους πρώτους που κατέφτασαν στην εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, φίλος και συνεργάτης της Άννας Παναγιωτοπούλου, με τον οποίο ίδρυσε το ιστορικό Ελεύθερο Θέατρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχάλης Ρέππας: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν remake “Οι τρεις Χάριτες”»12.09.2018

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν επίσης η Κάτια Δανδουλάκη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Ρήγας Αξελός, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Ανδρέας Λουδάρος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Τζόυς Ευείδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά και ο Μιχάλης Ρέππας, συνδημιουργός της εμβληματικής σειράς στην οποία η Άννα Παναγιωτοπούλου πρωταγωνίστησε, “Τρεις Χάριτες”.

“Θυμάμαι όλα αυτά  που θυμάται και το τηλεοπτικό κοινό, από το making of των Χαρίτων, που έλεγε τη Λένω Μπότσαρη, αυτά θυμάμαι” απάντησε ο Μιχάλης Ρέππας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων. “Η Άννα υπήρξε οριακή για το ελληνικό θέατρο, αλλά και για την προσωπική μου ιστορία. Υπήρξε ένα δυναμό για την καριέρα μας και τη δική μου και του Θανάση, γιατί μας έδινε έμπνευση -όχι για αυτά που έπαιξε μόνο, αλλά και για ό,τι έχουμε γράψει στον χώρο της κωμωδίας. Μας δίδαξε χιούμορ. Ήταν μια μεγάλη πρωταγωνίστρια και φαίνεται από το πόσο συγκλονισμένος είναι ο κόσμος από την απώλεια” είπε μεταξύ άλλων.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, αποχαιρέτησε επίσης με συγκίνηση την αγαπημένη του φίλη και συνεργάτιδα, λέγοντας: “Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, έφυγε. Είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για εμάς που είμαστε η θεατρικής της οικογένεια, αλλά και για όλους τους Έλληνες. Η Άννα σφράγισε με τη φωνή της, με την παρουσία της, την Ελλάδα. Είναι μια ολόκληρη εποχή που φεύγει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχάλης Ρέππας: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν remake “Οι τρεις Χάριτες”»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz