MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μιχάλης Ρέππας: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν remake “Οι τρεις Χάριτες”»

“Δεν έχει λόγο να γίνει remake “Τρεις Χάριτες” – και η απουσία της Μίνας Αδαμάκη το κάνει ακόμα χειρότερο” είπε ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Μιχάλης Ρέππας, στο “Καλύτερα Αργά”.

Monopoli Team

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Μιχάλης Ρέππας, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις Τρεις Χάριτες.

“Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν remake “Οι Τρεις Χάριτες” και η απουσία της Μίνας το κάνει ακόμα χειρότερο” απάντησε στην Αθηναϊδα Νέγκα, όταν ρώτησε για τις φήμες περί remake ή και ταινία βασισμένη στην πολύ δημοφιλή σειρά των 90s.

“Ο Θανάσης (Παπαθανασίου), αλλά και εγώ έχουμε έναν φόβο. Θεωρούμε ότι είναι όπως στον έρωτα. Κάτι έκατσε πολύ όμορφα, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξανακάτσει ακόμα κι αν μαζευτούν οι ίδιοι συντελεστές” είπε για την απόφασή τους να μην επιστρέψουν στην πρώτη εμγάλη τηλεοπτική επιτυχία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπαμπάδες με Ρούμι, των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αλίκη12.09.2018

“Εμείς φοβόμασταν πάνω από 26 χρόνια ακόμα και για τους “Μπαμπάδες με Ρούμι”, αρνιόμασταν συνέχεια” είπε για την παράσταση, που ανεβαίνει ξανά αυτή τη σεζόν στο Θέατρο Αλίκη.

Μεταξύ άλλων απάντησε και στην ερώτηση για το αν έχει κάνει πράγματα για τα χρήματα. “Όλα τα κάνω για το χρήμα και πιστεύω πάρα πολύ στα χρήματα παρότι δεν είμαι καλός στο χειρισμό. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να δουλεύουμε για τα χρήματα και κάποια στιγμή οφείλει να σε πληρώνει η ζωή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒλαδίμηρος Κυριακίδης: Τα βράδια λέω στον εαυτό μου πως είμαι ένα τίποτα ώστε να ξεκινώ από την αρχή12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b