MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

5 καλοκαιρινοί προορισμοί για οικογενειακές διακοπές με αυτοκίνητο

Από τη Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Πελοπόννησο, συγκεντρώσαμε πέντε μαγευτικούς προορισμούς για να πάτε με το αυτοκίνητο και να περάσετε υπέροχα με όλη την οικογένεια.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Αν για τις φετινές διακοπές σας θέλετε έναν προορισμό όπου μπορείτε να φτάσετε με το αυτοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε πλοίο, και ένα μέρος ιδανικό για όλη την οικογένεια, τότε οι παρακάτω προτάσεις είναι για εσάς. Γραφικά χωριά δίπλα στη θάλασσα, πόλεις με ατμόσφαιρα νησιού, επιβλητικά κάστρα που εξάπτουν τη φαντασία, χρυσές αμμουδιές με πεντακάθαρα νερά και πολλές επιλογές χαλάρωσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι πιο δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί για το 2024, σύμφωνα με την Google12.09.2018

Παράλια Μεσσηνίας

Πηγή: Shutterstock

Επιβλητικά κάστρα που ατενίζουν το Ιόνιο, φανταστικές παραλίες για κάθε γούστο και μικροί παραθαλάσσιοι οικισμοί με ταβερνούλες πάνω στο κύμα. Η Μεσσηνία ικανοποιεί απόλυτα την προσδοκία για αξέχαστες διακοπές. Με αφετηρία την Κυπαρίσσια, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Μεσσηνίας, μπορείτε να κάνετε μια υπέροχη παραλιακή διαδρομή. Μία από τις πρώτες στάσεις σας πρέπει να είναι η ξακουστή Βοϊδοκοιλιά, η παραλία-σταρ της δυτικής Μεσσηνίας. Η Πύλος, χτισμένη αμφιθεατρικά στον κόλπο του Ναβαρίνου, με ψηλά σπίτια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές που καθρεφτίζονται στα νερά, θα σας θυμίσει νησιωτικό οικισμό. Οι λάτρεις της Ιστορίας θα βάλουν στο πρόγραμμά τους και μια επίσκεψη στο περίφημο Ανάκτορο του Νέστορα, το πιο καλά διατηρημένο μυκηναϊκό ανάκτορο στον ελλαδικό χώρο.

Στα νότια της Πύλου βρίσκεται η Μεθώνη με το εντυπωσιακό κάστρο της. Στη συνέχεια θα συναντήσετε τη Φοινικούντα με πολλές παραλίες κοντά της που αποτελούν ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές. Επόμενη στάση η Κορώνη, η αρχοντική κωμόπολη με το έντονο νησιώτικο χρώμα και το πανέμορφο κάστρο που εξακολουθεί να κατοικείται ακόμη και σήμερα. Νοτιοανατολικά της Καλαμάτας σάς περιμένει η Μεσσηνιακή Μάνη, γεμάτη από πανέμορφες εικόνες.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί