MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι πιο δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί για το 2024, σύμφωνα με την Google

Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί παγκοσμίως για το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google Flights.

Monopoli Team

Με το καλοκαίρι να είναι μόλις μια ανάσα μακριά, όλο και περισσότερες λίστες με ταξιδιωτικούς προορισμούς δημοσιεύονται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, για να δώσουν ιδέες σε όσους προγραμματίζουν τις διακοπές τους.

Η Google, βασιζόμενη στις αναζητήσεις που έγιναν στις ΗΠΑ για αεροπορικές πτήσεις για το διάστημα μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αυγούστου 2024, έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι.

Λονδίνο (πηγή: Shutterstock)

Σύμφωνα με τη λίστα του Google Flights, που δημοσίευσε το Travel + Leisure, το Λονδίνο αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό για ταξίδια το καλοκαίρι του 2024. Η βρετανική πρωτεύουσα είναι μια συναρπαστική πόλη που έχει κάτι υπέροχο να προσφέρει κάθε εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 αποδράσεις για να συνδυάσετε βουνό και θάλασσα12.09.2018

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το Παρίσι. Η Πόλη του Φωτός είναι πάντα μια καλή ιδέα για ταξίδι. Καθώς όμως ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, η γαλλική πρωτεύουσα είναι πιο ελκυστική από ποτέ.

Παρίσι (πηγή: Shutterstock)

Στην τρίτη θέση της λίστας συναντάμε το Τόκιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια φιγουράρει πάντα σε λίστες με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως. Ακολουθούν η Ρώμη και η Νέα Υόρκη, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει η Αθήνα.

Google: Οι top 10 καλοκαιρινοί προορισμοί του 2024

Η δεκάδα με τους κορυφαίους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google Flights, είναι η εξής:

1. Λονδίνο

Πηγή: Shutterstock

2. Παρίσι

Πηγή: Shutterstock

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b