MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Φενγκ Σούι: Πώς θα χαρίσεις στο σπίτι σου έναν «αέρα» ανανέωσης αυτό το καλοκαίρι

Καλωσόρισε την καλοκαιρινή ενέργεια στο σπίτι σου με αυτά τα μικρά «μυστικά» του Φενγκ Σούι.

Monopoli Team

Σιγά-σιγά, η ενέργεια του καλοκαιριού γίνεται όλο και πιο έντονη. Πλέον, ο ήλιος χαρίζει «φως» στην ψυχή μας και η ζέστη έχει ξεκινήσει να μας φέρνει συνεχώς πιο κοντά στο summer mood. Κι όπως πάντα, έτσι και τώρα, ίσως έχεις κι εσύ ξεκινήσει να σκέφτεσαι πώς θα δώσεις έναν «αέρα» ανανέωσης στον χώρο σου για τη σεζόν που έρχεται.

Για ακόμα μια φορά, σύμμαχός σου θα είναι το Φενγκ Σούι, οι αρχές του οποίου θα σε κατευθύνουν ώστε να αφήσεις την άπλετη θετική ενέργεια να κυλίσει μέσα στο σπίτι σου. Εξάλλου, κάθε εποχή αντιπροσωπεύεται από το δικό της στοιχείο και η ενέργεια του καιρού της μπορεί να εξισορροπηθεί μέσω του Φενγκ Σούι. Η θερινή περίοδος, αντιπροσωπεύεται από το στοιχείο της φωτιάς, όπου το πάθος, η δημιουργικότητα και η ζωντάνια κυριαρχούν.

Κι αφού τα έμαθες όλα αυτά, τελικά πώς θα χαρίσεις στο σπίτι σου την απόλυτη ανανέωση αυτό το καλοκαίρι; Σου παρουσιάζουμε μερικά tips, παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 αντικείμενα που δεν πρέπει να έχεις δίπλα σου όταν κοιμάσαι, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι12.09.2018

Άλλαξε την είσοδο του σπιτιού

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, τόσο η μπροστινή πόρτα σε κάθε σπίτι όσο και η είσοδος, παίζουν καθοριστικό ρόλο για την υποδοχή θετικής ενέργειας και αρμονίας. Οπότε, κάθε σωστή ανανέωση, πρέπει να ξεκινάει από αυτό το σημείο. Εάν ο συγκεκριμένος χώρος μοιάζει περισσότερο με μια πορεία εμποδίων (παπούτσια, άχρηστα αντικείμενα), τότε αυτό δεν αφήνει τις νέες ευκαιρίες να μπουν στη ζωή σου. Οπότε, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να μεταμορφώσεις την είσοδο του σπιτιού σε ένα πιο φιλόξενο μέρος. Υπάρχουν και μερικά τυχερά φυτά που θα προσφέρουν μια έξτρα ιδιαίτερη αίσθηση.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b