MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ιαπωνία: Εταιρεία πουλά τις πρώτες ανακυκλωμένες πάνες στον κόσμο

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε μια εταιρεία στην Ιαπωνία, καθώς διαθέτει προς πώληση τις πρώτες ανακυκλωμένες πάνες στον κόσμο, για ενήλικες και μωρά.

Unsplash/Erik Eastman
Monopoli Team

Σύμφωνα με τον Guardian, η εταιρεία έχει την ονομασία Unicharm, εδρεύει στη νοτιοδυτική περιοχή της Καγκοσίμα και έθεσε για πρώτη φορά προς πώληση τις ανακυκλωμένες πάνες ενηλίκων και βρεφών αυτόν τον μήνα σε εμπορικά κέντρα στο Kyushu, συνεργαζόμενη με τις τοπικές κυβερνήσεις.

Η εφημερίδα, τονίζει πως η συγκεκριμένη ανακύκλωση είναι «οριζόντια», γιατί οι ανακυκλωμένες πάνες που πωλούνται, παράγονται από πάνες οι οποίες ανακυκλώθηκαν και δεν μετατρέπονται σε διαφορετικά προϊόντα. Για να γίνει η παραγωγή, η εταιρεία σημείωσε πως έχει χρησιμοποιηθεί τεχνολογία αποστείρωσης, λεύκανσης και απόσμησης ώστε να διασφαλιστεί πως τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από δυσάρεστες οσμές. «Έχουμε λάβει έγκριση από ειδικούς σχετικά με την υγιεινή», διαβεβαίωσε ο Τσουτόμο Κίντο, ανώτατο στέλεχος της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπενδύσεις δισεκατομμυρίων σε ορυκτά καύσιμα από τις μεγαλύτερες οικονομίες, παρά τις δεσμεύσεις τους για το κλίμα12.09.2018

Πώς θα χρησιμοποιηθούν

Από την πρώτη εμφάνισή τους, το 2022, αυτές οι ανακυκλωμένες πάνες έχουν χρησιμοποιηθεί σε ιατρικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων στην Καγκοσίμα. Πλέον, όμως, η σειρά προϊόντων που είναι διαθέσιμη στο κοινό, περιλαμβάνει παιδικές πάνες, οι τιμές των οποίων είναι ελαφρώς υψηλότερες από τις κανονικές μιας χρήσης, σύμφωνα με δήλωση της Unicharm. Οι πελάτες που έχουν δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα τα βρήκαν άνετα και συγκρίσιμα με τις κανονικές πάνες.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b