MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Μία αγαπημένη ταινία του Λυκ Μπεσσόν, blockbusters και φεστιβαλικά διαμάντια στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας.

Monopoli Team

Ο Μεξικάνος στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 22/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι , Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ,Τζούλια Ρόμπερτς,Τζέιμς Γκαντολφίνι

Ο Τζέρι ταξιδεύει στο Μεξικό για να βρει ένα πιστόλι-αντίκα, ελπίζοντας ότι αυτή είναι η τελευταία δουλειά που εκτελεί για τη Μαφία. Και σαν να μην έφταναν τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο του, η φίλη του πέφτει θύμα απαγωγής.

Ο Κόσμος σου Ανήκει στην ΕΡΤ3, Τρίτη 23/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Ρομέν Γαβράς, Πρωταγωνιστούν: Καρίμ Λεκλού, Ιζαμπέλ Ατζανί, Βενσάν Κασέλ, Ουλαγιά Αμαμρά, Φρανσουά Νταμιέν, Φιλίπ Κατρίν

Ο Φρανσουά είναι ένας μικροκακοποιός που ονειρεύεται να γίνει ο επίσημος διανομέας της εταιρίας παγωτών Mr. Freeze στο Μαρόκο και να μπει στον ίσιο δρόμο. Όμως, οι ελπίδες του διαλύονται όταν ανακαλύπτει πως η μητέρα του, μια έμπειρη απατεώνισσα, έχασε όλες τις οικονομίες του στον τζόγο. Η μόνη λύση που του απομένει για να βγάλει τα λεφτά που χρειάζεται, είναι να δεχτεί την πρόταση του αρχηγού της τοπικής συμμορίας και να αναλάβει μια τελευταία «δουλειά» στην Ισπανία.

Το Πέμπτο Στοιχείο στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τρίτη 23/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν , Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις,Μίλα Γιόβοβιτς,Γκάρι Όλντμαν

Αφιέρωμα: Λικ Μπεσόν. Τον 23ο αιώνα, το σύμπαν απειλείται από ένα θανατηφόρο όπλο και μια στρατιά εξωγήινων. Μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, ένας ταξιτζής και μια μυστηριώδης κοπέλα… Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

The Matrix Revolutions στο OPEN, Τετάρτη 24/04 στις 21:15

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – δυστοπίας αμερικανικής παραγωγής 2003

Σκηνοθεσία: Λάνα και Λίλη Γουατσόφσκι, Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ρiβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Χιούγκο Γουίβινγκ

Υπόθεση: Μετά την τελευταία μάχη μεταξύ ανθρώπων και Μηχανών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πια θέλουν να ζήσουν στον πραγματικό κόσμο. Η μάχη, όμως, που πρέπει να δώσουν για να αποδράσουν από το Matrix είναι άνιση. Ο Νίο ετοιμάζεται για την τελική επίθεση, όμως οι Μηχανές δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα… Πρωτοποριακή ταινία-φαινόμενο, που εισήγαγε νέες τεχνικές, αλλά και πρωτότυπα θέματα σε συνδυασμό με επιρροές από τις πολεμικές τέχνες της Ανατολής.

Ο Μικρός Αδελφός στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τετάρτη 24/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Λεονόρ Σεράιγ , Ηθοποιοί: Αναμπέλ Λογράν,Στεφάν Μπακ,Κενζό Σαμπίν

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, μια γυναίκα μεταναστεύει από την Ακτή Ελεφαντοστού στη Γαλλία μαζί με τους δύο ανήλικους γιους της, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Όμως, η προσαρμογή στη νέα τους πατρίδα δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: O έρωτας στα χρόνια του εμφυλίου12.09.2018

1917 στο OPEN, Πέμπτη 25/04 στις 21:15

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες, Ηθοποιοί: Τζορτζ ΜακΚέι, Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν, Μαρκ Στρονγκ, Άντριου Σκοτ, Ντάνιελ Μέι, Κόλιν Φερθ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Βόρεια Γαλλία 1917. Στο πεδίο της μάχης ο στρατιώτης Τομ Μπλέικ καλείται να επιλέξει έναν από τους συναδέλφους του τάγματος για να τον βοηθήσει σε μια επικίνδυνη αποστολή. Έχοντας επιλέξει τον καλύτερό του φίλο, οι δύο άνδρες θα διασχίσουν τις εγκαταλελειμμένους γερμανικούς τάφρους για να φτάσουν στον συνταγματάρχη ΜακΚένζι. Αποστολή τους είναι να του παραδώσουν ένα μήνυμα καθοριστικής σημασίας. Εάν όμως το μήνυμα δεν φτάσει εγκαίρως, οι ζωές του συνταγματάρχη και των 1.600 ανδρών του κινδυνεύουν από το γερμανικό στρατό. Ένας από αυτούς τους άνδρες είναι και ο αδερφός του, ο υπολοχαγός Τζόζεφ Μπλέικ.

Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών στο COSMOTE CINEMA 2HD, Πέμπτη 25/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τζον Φράνσις Ντέιλι,Τζόναθαν Γκόλντσταϊν , Ηθοποιοί: Κρις Πάιν,Μισέλ Ροντρίγκεζ,Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ

Ένας χαρισματικός κλέφτης ενώνει τις δυνάμεις του με μια ετερόκλητη ομάδα από τυχοδιώκτες προκειμένου να εντοπίσουν ένα χαμένο πανίσχυρο κειμήλιο. Όμως, η αποστολή αυτή επιφυλάσσει αμέτρητους κινδύνους και πολλές εκπλήξεις.

16 Τετράγωνα στην ΕΡΤ3, Παρασκευή 26/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Ντόνερ, Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις,Μος Ντεφ (Γιάσλιν Μπέι), Ντέβιντ Μορς,Τζένα Στερν,Κέισι Σάντερ

Ο αστυνομικός Τζακ Μόσλεϊ αναλαμβάνει μια φαινομενικά απλή αποστολή: να μεταφέρει τον εγκληματία Έντι Μπάνκερ από τη φυλακή στο δικαστήριο, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας. Η απόσταση ανάμεσα στα δύο κτίρια είναι μόλις 16 τετράγωνα και ο χρόνος που χρειάζεται για να διανυθεί είναι γύρω στα 15 λεπτά. Ωστόσο μια σειρά από απρόσμενα γεγονότα θα κάνουν αυτή την αποστολή μια από τις πιο επικίνδυνες στην καριέρα του έμπειρου αστυνομικού.

Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ’Αρτανιάν στο COSMOTE CINEMA 1HD, Παρασκευή 26/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Μαρτέν Μπουρμπουλόν , Ηθοποιοί: Φρανσουά Σιβίλ,Βενσάν Κασέλ,Ρομέν Ντουρίς

Αφού επιβιώνει από μια φονική επίθεση, ο νεαρός Ντ’Αρτανιάν φτάνει στο Παρίσι αποφασισμένος να εντοπίσει τους υπαίτιους. Η αναζήτησή του, όμως, θα τον οδηγήσει στο επίκεντρο ενός πολέμου που απειλεί το μέλλον της Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι θα δούμε τον Απρίλιο στην COSMOTE TV; Νέες σειρές με Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Κρίστιαν Σλέιτερ, Ίντρις Έλμπα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b