MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Made with AI: Η Meta επισημαίνει περιεχόμενο Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Meta θα αναγνωρίζει από τον Μάιο τα περιεχόμενα που έχουν δημιουργηθεί από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Monopoli Team

Η αναφορά “Made with AI” θα εφαρμόζεται σε έναν μεγαλύτερο αριθμό περιεχομένων βίντεο, ηχητικών αρχείων και φωτογραφιών σε Facebook, Instagram και Threads.

Ο αμερικανικός κολοσσός Meta θα αναγνωρίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του τους ήχους, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) από τον μήνα Μάιο, μια απόφαση που ελήφθη με φόντο τη μάχη κατά της παραπληροφόρησης σε μια χρονιά γεμάτη από εκλογικές διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBillie Eilish, Stevie Wonder, Katy Perry και άλλοι καλλιτέχνες σε ανοιχτό πόλεμο με τις εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης12.09.2018

«Προβλέπουμε να αρχίσουμε να επισημαίνουμε τα περιεχόμενα που έχουν δημιουργηθεί από Τεχνητή Νοημοσύνη τον Μάιο του 2024», εξήγησε σε μια ανάρτηση στο μπλογκ η Μόνικα Μπίκερτ, αντιπρόεδρος επιφορτισμένη με τις πολιτικές περιεχομένου της μητρικής εταιρείας των Facebook, Instagram και Threads, διευκρινίζοντας πως η αναφορά “Made with AI” θα εφαρμόζεται «σε έναν μεγαλύτερο αριθμό περιεχομένων βίντεο, ηχητικών αρχείων και φωτογραφιών» σε σύγκριση με προηγουμένως.

Αυτά τα περιεχόμενα θα επισημαίνονται από την πλατφόρμα, εάν εντοπίζει «δείκτες ποιότητας φωτογραφίας Τεχνητής Νοημοσύνης σύμφωνους με τους κανόνες της βιομηχανίας» ή εάν «χρήστες αναφέρουν πως αναρτούν στο διαδίκτυο περιεχόμενα που έχουν παραχθεί από την Τεχνητή Νοημοσύνη», υπογράμμισε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜια γυναίκα στην Ισπανία πρόκειται να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα παντρευτεί ένα ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης (vid)12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b