MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τουριστικά πρακτορεία: Προς «εισβολή» δεκάδων χιλιάδων Τούρκων τουριστών στα νησιά και σε όλη την Ελλάδα

«Εισβολή» δεκάδων χιλιάδων Τούρκων τουριστών στα νησιά, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, προβλέπουν οι εκπρόσωποι των τουρκικών τουριστικών πρακτορείων.

Monopoli Team

«Eισβολή» δεκάδων χιλιάδων Τούρκων τουριστών στα νησιά, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, προβλέπουν οι εκπρόσωποι των τουρκικών τουριστικών πρακτορείων, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Στην Τουρκία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για τη διευκόλυνση της βίζας στα νησιά, αλλά και επικρίσεις για τη γραφειοκρατική διαδικασία στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να ταξιδέψετε με χαμηλό προϋπολογισμό το 2024;12.09.2018

«Πήρε αρκετό καιρό για να μπορέσει η Ελλάδα να λειτουργήσει τα τελωνεία με τον τρόπο που πρέπει… Τα νησιά που θα λειτουργήσουν είναι η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος η Κως και η Ρόδος. Οι πολίτες μας θα πρέπει να παραδίδουν τα διαβατήρια τους τρεις μέρες πριν, και θα ενταχθούν στο σύστημα της βίζας στα νησιά», δήλωσε ο Κιβάντς Μερίτς, πρόεδρος του Συλλόγου τουριστικών γραφείων Σμύρνης.

«Δεν χρειάζονται πολλά έγγραφα όπως η βίζα Σένγκεν. Φωτοτυπία διαβατηρίου, ασφάλεια, και κράτηση» διευκρίνισε, μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ. «Όμως να πούμε πως στην πραγματικότητα η εφαρμογή ξεκινάει τώρα, και όπως μαθαίνουμε δυστυχώς τα νησιά δεν είναι έτοιμα 100%, και οι συμπολίτες μας ας μην συνωστίζονται ιδιαίτερα αν και στα νησιά μάς υποσχέθηκαν πως όλα τα είναι έτοιμα μέχρι τις γιορτή του Μπαϊραμιού», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου τουριστικών γραφείων Σμύρνης.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b