MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μαρίνα Σπανού: «Ξεκίνησα από τον δρόμο και δεν έχω δισκογραφική» (vid)

Η Μαρίνα Σπανού, η viral «τραγουδίστρια του δρόμου» όπως συχνά την αποκαλούν, μιλά στην εκπομπή «Γεια σου!» για τη μουσική της, τη σχέση με τους γονείς της και τον νέο της δίσκο «Μια κασέτα για τον δρόμο».

Monopoli Team

«Στίχους και μουσική στα τραγούδια μου γράφω εγώ. Έχω πάντα το τεφτέρι μου στο κινητό μου και γράφω από το μετρό, μέχρι ένα φανάρι που κάτι σκέφτηκα. Έχω ηχογράφηση στο κινητό μου μία μελωδιούλα που σκέφτηκα 3 δευτερόλεπτα, η οποία μετά από έναν χρόνο μπορεί να γίνει κομμάτι», είπε η Μαρίνα Σπανού στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου!», μιλώντας για τη μουσική της.

Γιατί δεν έχει δισκογραφική;

«Σε αυτή τη φάση, επειδή με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησα και από τον δρόμο, όσο μπορώ κάνω πράγματα μόνη μου», ανέφερε ενώ αποκάλυψε πως το μακιγιάζ για τα live της επιμελείται η κολλητή της φίλη. «Τα μαλλιά είναι δικά μου πάντα», αστειεύτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #108: Η Βαλκυρία, τα ρεμπέτικα της Μαξούρη και οι «κασέτες» της Μαρίνας Σπανού – Όσα μας άρεσαν ή μας χάλασαν αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Θα έκανε ποτέ καριέρα με άλλο επώνυμο;

«Είμαι πολύ περήφανη για το επώνυμό μου», είπε και μοιράστηκε το πώς μπήκε στη ζωή της το τραγούδι ενώ σπουδάζει παράλληλα στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. «Κάποια στιγμή μέσα στην καραντίνα του 2020 μου την είχε ‘βιδώσει’, ανέβασα ένα βίντεο στο TikTok και πήγε πάρα πολύ καλά. Και μια μέρα που πήγαινα βόλτα στην Αρεοπαγίτου είδα έναν μουσικό εκεί να τραγουδάει και μου άρεσε τόσο πολύ η ενέργεια του τοπίου και λέω ‘αυτό θέλω να κάνω’».

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα live στην Αρεοπαγίου, τα οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος, κάτι που όπως είπε η ίδια δεν την τρόμαξε. «Πέρναγα τέλεια» είπε.

Η αντίδραση των γονιών της όταν έμαθαν πως θα βγει να τραγουδήσει στον δρόμο

«Στο τραπέζι της κουζίνας ανακοίνωσα στους γονείς μου – χωρίς ερώτηση, ανακοίνωση – πως εγώ θα βγω να παίξω μουσική στον δρόμο. Ταράχτηκαν λίγο. Πήγαμε μαζί και αγοράσαμε τον εξοπλισμό, δέκα λεπτά πριν κλείσει το μαγαζί που είχε ένα τελευταίο κομμάτι ηχείου που ήθελα εγώ».

«Οι γονείς μου προσπάθησαν να μην με επηρεάσουν ποτέ. Και όταν τους ανακοίνωσα ότι εγώ δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες μου είπαν ‘αγάπη μου να κάνεις ό,τι θες’» ανέφερε, ενώ μιλώντας για τη σχέση τους είπε ότι έχουν μια πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους. «Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος που μου είπε ‘αν θέλεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου ξεκίνα ψυχοθεραπεία’». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο φαινόμενο Μαρίνα Σπανού, τα “25 τετραγωνικά” και η ρομαντική πλευρά της μουσικής12.09.2018

Την ενδιαφέρει η Eurovision;

«Είναι κάτι που έχω σκεφτεί, δεν θα πω ψέματα, αλλά όχι για τώρα», είπε ενώ μοιράστηκε πως γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια τη Μαρίνα Σάττι και την αγαπά πολύ. «Τραγουδάει ό,τι γουστάρει να τραγουδάει και είμαι πολύ χαρούμενη που μάς εκπροσωπεί». 

Ο νέος δίσκος «Μια κασέτα για τον δρόμο»

«Πηγής έμπνευσής μου είναι η ζωή, όσο κλισέ και γραφικό αν ακούγεται. Οι έρωτες, τα ταξίδια – γιατί μιλάει για πολλά ταξίδια αυτός ο δίσκος – η ενηλικίωση, οι φόβοι, οι άνθρωποι κι άλλες τέτοιες γενικούρες», είπε μιλώντας για τον νέο της δίσκο που κυκλοφόρησε επίσημα την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b