MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Το πιο ακριβό γεύμα στον κόσμο κοστίζει 495.000 δολάρια και σερβίρεται στο διάστημα

Το γεύμα θα σερβίρεται καθώς ο ήλιος ανατέλλει πάνω από την καμπυλότητα της γης.

Monopoli Team

Όσο εξωπραγματικό κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια. Η εταιρεία διαστημικού τουρισμού SpaceVIP ετοιμάζεται να σερβίρει γεύμα στο διάστημα, που θα κοστίζει 495.000 δολάρια για το κάθε άτομο. Η εταιρεία, πριν μερικές μέρες γνωστοποίησε πως θα συνεργαστεί με τον διάσημο σεφ Ράσμους Μανκ, από το εστιατόριο Alchemist στην Κοπεγχάγη, για να δημιουργήσει ένα γεύμα «out of this world» – κυριολεκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙνδός δισεκατομμυριούχος κατασκευάζει το μεγαλύτερο πάρκο καθαρής ενέργειας – Έχει πέντε φορές το μέγεθος του Παρισιού12.09.2018

Το γεύμα, θα σερβίρεται σε ένα διαστημικό αερόστατο, στο Neptune της Space Perspective, το πρώτο διαστημόπλοιο στον κόσμο με ουδέτερο άνθρακα. Το σκάφος θα «σκαρφαλώσει» σε υψόμετρο άνω των 100.000 ποδιών και το ταξίδι θα διαρκέσει έξι ώρες. Η ημερομηνία εκτόξευσής του έχει οριστεί για τα τέλη του 2025 και θα αναχωρήσει από τη Φλόριντα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, το γεύμα θα σερβίρεται καθώς ο ήλιος ανατέλλει πάνω από την καμπυλότητα της γης.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b