MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Είναι ο Aaron Taylor-Johnson ο επόμενος James Bond;

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της The Sun, ο Aaron Taylor-Johnson φαίνεται πως θα είναι ο νέος James Bond.

Monopoli Team

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρωταγωνιστής της ταινίας Kick-Ass, Aaron Taylor-Johnson, δέχτηκε πρόταση για τον ρόλο του 007, παίρνοντας τη θέση του Daniel Craig, ο οποίος ενσάρκωνε τον πιο διάσημο κατάσκοπο της MI6 τα τελευταία 15 χρόνια.

Τον Νοέμβριο του 2022, το όνομα του Βρετανού ηθοποιού Aaron Taylor-Johnson είχε βρεθεί στην κορυφή της λίστας με τους επικρατέστερους διαδόχους του Craig για τον ρόλο του James Bond, μαζί με τους Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill και James Norton. Και από ό,τι φαίνεται ο Taylor-Johnson επικράτησε, αφού από όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της The Sun, ο ηθοποιός έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τους παραγωγούς Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, την έχει ήδη αποδεχτεί και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Γνωστός από τις ταινίες Nocturnal Animals του Tom Ford με τους Amy Adams και Jake Gyllenhaal, Bullet Train με τον Brad Pitt, αλλά και το Godzilla και το Nowhere Boy όπου υποδύθηκε τον John Lennon, ο Aaron Taylor-Johnson έχει προταθεί για δύο BAFTA και στο παρελθόν έχει κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Β΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Ford.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTom Hanks: Αποκάλυψε τον ηθοποιό που θα ήθελε περισσότερο στον ρόλο του James Bond12.09.2018

Η επόμενη ταινία Bond έχει καθυστερήσει λόγω των περσινών απεργιών στο Χόλιγουντ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της παραγωγής του franchise, αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται το σενάριο.

Πάντως ο ίδιος ο Aaron Taylor-Johnson, ερωτώμενος σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Numero αν θα μπορούσε ποτέ να ενσαρκώσει τον διάσημο κατάσκοπο, είπε: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο». 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b