MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Η συνεργασία με τον Jeremy Irons και η επική αντίδραση για την Επίδαυρο (vid)

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος αποκάλυψε την επική αντίδραση του Jeremy Irons όταν του ανέφερε ότι έχει παίξει στην Επίδαυρο.

Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς/ Monopoli.gr
Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς/ Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Προμηθεάς Αλειφερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης 12/3, και μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα, τις διεθνείς παραγωγές στις οποίες έχει συμμετάσχει, την Επίδαυρο.

“Η καταγωγή μου είναι απο Σπάρτη, Κέρκυρα και Ήπειρο, αλλά γεννήθηκα στην Αθήνα. Όλη μου η οικογένεια αγαπά την τέχνη, είχα από μικρός ερεθίσματα. Το καλό με την θεία μου που ήταν ηθοποιός, δεν υπήρχε ταμπού αν ήθελες να γίνεις ηθοποιός. Η Μαρία Αλιφέρη (Αλειφεροπούλου) είναι θεία μου, είναι αδερφή του πατέρα μου, φυσικά έπαιξε ρόλο στα πρώτα μου βήματα. Μαζί της έκανα προετοιμασία για τα κομμάτια μου όταν έδινα εξετάσεις για να μπω στη σχολή και γενικά μου δίνει συμβουλές. Μέχρι τώρα με συμβουλεύει στη δουλειά και με παίρνει και εκείνη και συζητάμε για τη δουλειά. Είμαστε πολύ κοντά”.

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος μίλησε και για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “The Borgias” πριν από μερικά χρόνια, όπου γνώρισε και τον πρωταγωνιστή της σειράς, Jeremy Irons. Μιλώντας για την υψηλή παραγωγή της σειράς είπε: “Η εμπειρία ήταν φοβερή. Βρέθηκα σε άλλο league. Η παραγωγή του ήταν εξωπραγματική για εμένα, από το πεντάστερο ξενοδοχείο που έμενες. Το πώς προστατεύουν τον ηθοποιό για να βγει να δουλέψει, είναι φοβερό”.

Παράλληλα, αποκάλυψε την επική αντίδραση του Irons, όταν του ανέφερε ότι έχει παίξει στην Επίδαυρο. “Ένα πράγμα που μου είχε πει ο Jeremy Irons όταν του είπα ότι έχω παίξει στην Επίδαυρο ήταν “και τι κανεις εδώ”; Ναι είναι μαγικό μέρος, λογικό είναι να το βλέπει ο άλλος έτσι. Εμείς οι ηθοποιοί το βλέπουμε κάπως ότι “ναι οκέι το καλοκαίρι μπορεί να παίξω Επίδαυρο, γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα”.

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος είχε μιλήσει για την εμπειρία του σε διεθνείς παραγωγές και στην συνέντευξή του με το Monopoli.gr, δηλώνοντας στη Στέλλα Χαραμή ότι δεν θέλησε να “εκμεταλλευτεί” αυτό το credit των συνεργασιών στο εξωτερικό.

“Ναι. δεν θέλησα να το πουλήσω για εσωτερική κατανάλωση. Μου φαινόταν αστείο. Τι, να παινευτώ ότι έπαιξα σε μια σειρά με έναν Χολυγουντιανό σταρ; Και τι λέει αυτό για μένα, στ’ αλήθεια; Οπωσδήποτε, οι «Βοργίες» ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω, μάλλον είμαι πολύ ντροπαλός. Αν και όταν συνειδητοποιώ ότι κάνω κάποιες μικροκινήσεις στη σκηνή τις οποίες παρακολουθούν 300 άτομα μαζί, νιώθω μια ηδονή” είχε πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Έγκλημα και τιμωρία» στο Θέατρο Πορεία12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b