MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έγραψε ιστορία η Billie Eilish με το δεύτερο Όσκαρ τραγουδιού σε τρία χρόνια

Η μόλις 22 ετών Billie Eilish γράφει ιστορία στη φετινή απονομή ως το νεότερο άτομο στην ιστορία των Όσκαρ που έχει κερδίσει δύο φορές.

Monopoli Team

Η Billie Eilish και ο Finneas O’Connell έγραψαν ιστορία στην φετινή 96η τελετή απονομής των Όσκαρ, καθώς έγιναν οι νεότεροι δύο φορές νικητές στην ιστορία των βραβείων, καθώς κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για την μπαλάντα «What Was I Made For?» από την ταινία Barbie.

Τα δύο αδέρφια έχουν κερδίσει ξανά βραβείο για το «No Time to Die», το soundtrack της ταινίας του Τζέιμς Μποντ το 2022. Έτσι, στα 22 της χρόνια, η Billie Eilish έγινε πλέον η νεότερη διπλά νικήτρια στην ιστορία των Όσκαρ – αντίστοιχα ο O’Connell στα στα 26 του!

«Είχα έναν εφιάλτη γι’ αυτό χθες το βράδυ. Ευχαριστώ πολύ την Ακαδημία. Απλώς δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε αυτό, δεν το περίμενα», είπε τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο η Eilish. «Αισθάνομαι τόσο απίστευτα τυχερή και τιμημένη», δήλωσε στη συνέχεια ευχαριστώντας τη σκηνοθέτιδα της ταινίας Barbie, Greta Gerwig, η οποία έχει χαρακτηρίσει το κομμάτι αυτό ως «το τραγούδι της καρδιάς της Barbie». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2024: Σάρωσε το Oppenheimer -Όλοι οι νικητές της βραδιάς12.09.2018

Νωρίτερα, η Eilish και ο O’Connell κέρδισαν επίσης Χρυσή Σφαίρα και δύο Grammy για το «What Was I Made For?».

Με πληροφορίες από Variety. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b