MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες: Η νέα πρωτότυπη σειρά μυστηρίου διαθέσιμη στο Disney+

Η νέα, πρωτότυπη σειρά μυστηρίου, «Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες», με την Violett Beane και τον Mandy Patinkin, είναι τώρα διαθέσιμη, με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+.

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.
Monopoli Team

Η σειρά «Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες» διαδραματίζεται στον λαμπερό κόσμο της παγκόσμιας ελίτ και ακολουθεί την πανέξυπνη και ατίθαση Ίμοτζεν Σκοτ (Violett Beane), η οποία βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και γίνεται η βασική ύποπτη σε ένα μυστήριο δολοφονίας. Η τοποθεσία; Ένα πολυτελώς ανακαινισμένο υπερωκεάνιο. Οι ύποπτοι; Κάθε κακομαθημένος επιβάτης και  εξουθενωμένο μέλος του προσωπικού. Το πρόβλημα; Για να αποδείξει την αθωότητά της, πρέπει να συνεργαστεί με έναν άντρα που απεχθάνεται, τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, τον Ρούφους Κόουτσγουορθ (Mandy Patinkin).

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Violett Beane, Mandy Patinkin, Lauren Patten, Rahul Kohli, Angela Zhou, Hugo Diego Garcia, Pardis Saremi και Linda Emond.

Το «Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες» είναι μια παραγωγή της ABC Signature. H σειρά είναι σε σενάριο και παραγωγή των Mike Weiss και Heidi Cole McAdams, οι οποίοι είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Marc Webb σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς και είναι παράλληλα εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Mark Martin. Ο David Petrarca είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b