MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ

«Μάλο μόμε»: Ολοκλήρωση παραστάσεων με συζήτηση για τη μετανάστευση

Η μετανάστευση, παλιότερη και σύγχρονη, αποτελεί το θέμα της συζήτησης που θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, μετά το τέλος της παράστασης του έργου της Χαρούλας Αποστολίδου «Μάλο μόμε ή Μικρό κορίτσι», στο θέατρο Μεταξουργείο.

Monopoli Team

Η μετανάστευση, παλιότερη και σύγχρονη, αποτελεί το θέμα της συζήτησης που θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, μετά το τέλος της παράστασης του έργου της Χαρούλας Αποστολίδου «Μάλο μόμε ή Μικρό κορίτσι», στο θέατρο Μεταξουργείο, ανάμεσα σε καλεσμένους ερευνητές και συντελεστές της παράστασης.

Στη συζήτηση θα πάρουν μέρος ο καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Γιώργος Τσιμουρής και ο κοινωνικός λειτουργός και δρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Κωνσταντίνος Κολοβός. Μαζί τους συζητούν η σκηνοθέτρια της παράστασης Νάντια Δαλκυριάδου και ο διερμηνέας Μπακάρ Αλμπακάρ, μετανάστης από τη Συρία που συμμετέχει στην παράσταση. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και κριτικός θεάτρου Κώστας Ζήσης.

Ειδικά για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η ώρα έναρξης της παράστασης θα είναι στις 20.00 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ‘σχιζοφρενική’ ματιά της Τώνιας Ράλλη στο Rabbithole12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση «Μάλο μόμε ή Μικρό κορίτσι», σε σκηνοθεσία Νάντιας Δαλκυριάδου, θα παρουσιάζεται στο θέατρο Μεταξουργείο έως τις 4 και 5 Μαρτίου 2024. Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι Δέσποινα Σαραφείδου, Ξένια Αλεξίου και Ήρα Ρόκου, ενώ φιλικά συμμετέχει ο Μπακάρ Αλμπακάρ.

Μετά την ολοκλήρωσή του κύκλου των αθηναϊκών παραστάσεων, το «Μάλο μόμε ή Μικρό κορίτσι» θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b