MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
22
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Αγρυπνία, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Συγγρού 33

Ο Αντώνης Καλογρίδης σκηνοθετεί την «Αγρυπνία» του Δημήτρη Δημητριάδη, ένα θεατρικό έργο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά επί σκηνής, στο νεοσύστατο Θέατρο Συγγρού 33.

Monopoli Team

Η «Αγρυπνία» του Δημήτρη Δημητριάδη, με πρωτότυπο τίτλο «Τα δώρα της νύχτας», σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη, κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Συγγρού 33.

Οι πρώτοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις ανοιχτές γενικές πρόβες, που θα γίνουν από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου. Τα previews, κατά τη διάρκεια των οποίων το κοινό θα μπορεί να δει ζωντανά πιθανές τεχνικές διορθώσεις και αλλαγές από τον σκηνοθέτη, θα έχουν μειωμένο εισιτήριο, 8 ευρώ. Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Κωνσταντίνος Βήτα.

Αγρυπνία, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Συγγρού 33

Λίγα λόγια για το έργο…

Πριν από κάποια χρόνια, όταν ήταν έφηβος, ο Λίνος έπιασε στο βλέμμα του το βλέμμα ενός άλλου νεαρού άντρα. Πριν προλάβει να αναλάβει την ευθύνη της ηδονής αυτού του βλέμματος, ο άντρας εκείνος εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον Λίνο να τον αναζητά συνεχώς, πότε εκεί που βρίσκονται οι θεοί και πότε εκεί που βρίσκονται οι άνθρωποι. Είτε στην αθωότητα, είτε στον απολαυστικό εκμαυλισμό της. Από τη μια μεριά, ο Λίνος αφήνεται στις απολαύσεις που του προσφέρονται στο Master Tower, το κέντρο των επίγειων ηδονών, για να βρει τον άγνωστο. Από την άλλη μεριά, ο δογματικός πατέρας του, ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί τον γιο του παρά μόνο ως άμεμπτο, ξενυχτάει επειδή πενθεί τον γιο του σαν νεκρό, ελπίζοντας πως θα μπορέσει με την πίστη του να τον αναστήσει μακριά από τις επιθυμίες που τον παρασέρνουν.

Ο καθένας μέσα από τη δική του αγρύπνια, λοιπόν, θα φέρει κοντά τη μητέρα του Λίνου, τη Δροσούλα, τον ακαταπόνητο ιδιοκτήτη του Master Tower, τον Αυγουστίνο, και την γυναίκα που μπορεί να γεννήσει το παιδί του Λίνου, την Ντέα. Όταν όμως συναντηθούν αυτοί οι ήρωες, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να φέρουν ξανά τον νεαρό άντρα μπροστά στον Λίνο. Οι δυο τους, ούτε μόνο θεοί αλλά ούτε και άνθρωποι μόνο, θα αναγκάσουν τους πάντες να αποφασίσουν με ποιους θα ζήσουν και με ποιους θα πεθάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕσύ η ζωώδης μηχανή, της Ελένης Σικελιανός στο Rabbithole12.09.2018

«Απέτυχαν όλα, κατέληξαν σε αδιέξοδο. Το νέο ανοίγεται μπροστά μας απέραντο. Τίποτα δεν μας ανήκει. Πλάστε τη φωτιά».

*Η παράσταση είναι κατάλληλη για άνω των 16 ετών. Περιέχει σκηνές ευαίσθητου περιεχομένου, ήχο από πυροβολισμούς και γίνεται χρήση στρομποσκοπικού φωτισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Δημήτρης Δημητριάδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλογρίδης

Σκηνικά: Αντώνης Καλογρίδης, Βαγγέλης Τάκος
Κοστούμια: Λένα Κατσανίδου
Μουσική: Κωνσταντίνος Βήτα
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Αντώνης Καλογρίδης
Χορογραφία: Επιμέλεια κίνησης: Νικολέτα Γκριμέκη

Παίζουν: Τάκης Σακελλαρίου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Σταύρος Τσουμάνης, Ντένης Μακρής, Δημήτρης Δρόσος, Νικόλας Χαλκιαδάκης

Διάρκεια: 80 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Τετάρτη 20:00, 22€ πλατεία, 18€ μειωμένο, VIP 44€ με ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα. Πέμπτη 21:00, 22€ πλατεία, 18€ μειωμένο, VIP 44€ με ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα. Παρασκευή και Σάββατο 21:00, 24€ πλατεία, 20€ μειωμένο, VIP 50€ με ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα. Κυριακή 18:15, 24€ πλατεία, 20€ μειωμένο, VIP 50€ με ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα.
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 22 Φεβρουαρίου 2024
Παραστάσεις: Τετάρτη στις 20:00, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 18:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Αλεξάνδρα Τζουανάκη
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/agrypnia/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Συγγρού 33, Συγγρού 33, Αθήνα. Τηλ: 2109233853
Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
  • Αθήνα
Κέντρο
Θέατρο Συγγρού 33
Απο 22/02/2024 εως 28/04/2024
Συγγρού 33
Τετάρτη: 20:00
Πέμπτη/Παρασκευή/Σάββατο: 21:00
Κυριακή: 18:15
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b