MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Ώρα για burger σε 5 πεντανόστιμες διευθύνσεις

Πάμε να δούμε μαζί 5 must visit μαγαζιά της Αθήνας για πεντανόστιμο burger, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο!

Μαριαλενα Μάλλιου | 17.02.2024

Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που αναφερθήκαμε σε αυτό, αλλά έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε ξανά για το αγαπημένο μας street food γεύμα! Φυσικά, ο λόγος για τα burgers, τα οποία είναι παντός καιρού και για κάθε όρεξη. Μετά από τις burger προτάσεις μας, τις οποίες είχαμε ανακαλύψει από το Burger Fest, ερχόμαστε ανανεωμένοι, έχοντας κάνει ξανά τη βόλτα μας στα διάφορα burger spots της πόλης, για να σας προτείνουμε 5 μαγαζιά για must try Burgers στην Αθήνα. Πάμε, λοιπόν, να ανανεώσουμε μαζί την burger λίστα μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBurger Fest: Κάναμε μια “νόστιμη” βόλτα στον απόλυτο προορισμό των foodlovers12.09.2018

Ekiben
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε δοκιμάσει από ιαπωνικό street food, που λανσάρει το Ekiben (αδερφάκι του Birdman), αλλά πραγματικά, αν δεν το έχετε τιμήσει ακόμα, αξίζει να το βάλετε στη λίστα σας! Τόσο το Chicken Katsu -για εκείνους που προτιμούν το παναρισμένο κοτόπουλο στα burger τους- όσο και το smash burger, αποτελούν δύο top επιλογές για τους λάτρεις των burgers, στις οποίες η ποιότητα είναι εμφανής από την πρώτη δαγκωνιά. Όπως θα καταλάβατε, προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Διεύθυνση: Σκούφου 15, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2113332170

ΑΡΙΣΜαΡί & ΑΒάΡΣαΜΟ Street Food
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑭𝒐𝒐𝒅𝒆𝒍𝒍𝒊 (@foodelli_)

Ακόμα ένα streetfoodάδικο στη λίστα μας και πάμε στο ΑΡΙΣΜαΡί & ΑΒάΡΣαΜΟ Street Food, το οποίο άνοιξε -σχετικά- πρόσφατα και ήρθε για να φέρει τις δικές του προτάσεις στον χώρο του street food. Από τις προτάσεις του δεν θα μπορούσαμε, παρά να ξεχωρίσουμε το Double Smashed Burger, το Truffe Butter Burger (για τους λάτρεις της τρούφας), αλλά και τη vegan επιλογή: Mushroom Melt Burger.
Διεύθυνση: Δημητσάνας 46-48, Αθήνα 11522
Τηλέφωνο: 2106453011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBurger Fest: Κάναμε μια “νόστιμη” βόλτα στον απόλυτο προορισμό των foodlovers12.09.2018

Steve’s

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα burgers του Steve’s, τα οποία, ομολογουμένως, είναι από τα καλύτερα στην Αθήνα. Σε μία oldschool “αποθήκη” στο Γκάζι θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία burgers, στο απόλυτο street food περιβάλλον. Εμείς προτείνουμε σίγουρα το pizzeesburger, με πιτσόψωμα αντί για ψωμάκι και το Sunday με μοσχαρίσιο μπιφτέκι και mac and cheese sticks. Στο μενού θα βρείτε, επίσης, τόσο vegan, όσο και vegeterian επιλογές.
Διεύθυνση: Σαλαμίνος 42, Αθήνα 10435
Τηλέφωνο: 6978626553

PO’BOYS
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Φυσικά, δεν γίνεται να μιλάμε για burgers και να μην αναφερθούμε στο PO’BOYS, το απόλυτο american style streed food μαγαζί στην Αθήνα. Στο PO’ BOYS θα βρείτε αμέτρητες επιλογές burger, για όλα τα γούστα. Εμείς θα προτείνουμε το B.M.F. Burger (με brisket, pulled pork και τηγανητό pork belly πανέ) για μία έξτρα εμπειρία και το Morning Glory, το οποίο αντί για ψωμάκια έχει λουκουμά. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι πως αν δείτε το μενού του PO’ BOYS θα σας κάνουν κλικ σχεδόν όλα τα burger του και δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε.
Διεύθυνση: Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 2103234672

Ivy Lounge & Bar
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Και κλείνουμε τη λίστα των προτάσεων μας με ένα μαγαζί, για το οποίο σας έχουμε ξαναμιλήσει πρόσφατα, ωστόσο αξίζει να το αναφέρουμε εφόσον μιλάμε για burgers. Πιο συγκεκριμένα, το Ivy Lounge & Bar στην Αργυρούπολη κάθε Τρίτη με Πέμπτη έχει αφιέρωμα στα burgers, εμπλουτίζοντας το ήδη υπάρχον burger menu του και προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλα τα γούστα. Το συν 1 για εμάς, είναι η μεγάλες του ποσότητες των πιάτων του (και η λεμονάδα του, η οποία ταιριάζει τέλεια με τα burgers).
Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 23, Αργυρούπολη 16452
Τηλέφωνο: 2109949555

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b