MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Coldplay: Ποιοι θα ανοίξουν την συναυλία τους στην Αθήνα;

Δυο ανερχόμενες μουσικοί – μία Βρετανίδα και μία Ελληνίδα – θα ανοίξουν τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Maisie Peters και Αντωνία Καούρη τα opening acts των Coldplay
Maisie Peters και Αντωνία Καούρη τα opening acts των Coldplay
Monopoli Team

Τα opening acts στα πολυαναμενόμενα sold out shows των Coldplay στην Ελλάδα, στις 8 και 9 Ιουνίου, θα είναι η Maisie Peters και η Αντωνία Καούρη. Ας τις γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Λίγα λόγια για την Maisie Peters

Η 24χρονη Maisie Hannah Peters είναι Αγγλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ανεξάρτητα, κυκλοφορώντας δύο singles. Το 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με την Atlantic Records, κυκλοφορώντας δύο EP και το soundtrack του δεύτερου κύκλου της βρετανικής κωμικής σειράς Trying.

Το 2021 αποχώρησε από την Atlantic και υπέγραψε με την εταιρεία Gingerbread Man Records του Ed Sheeran. Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της, You Signed Up for This. Η Peters κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, The Good Witch, τον Ιούνιο του 2023. Με το The Good Witch η Peters έγινε η νεότερη σόλο Βρετανίδα καλλιτέχνιδα που διεκδικεί ένα νούμερο ένα στα βρετανικά charts εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Η Maisie Peters θα συνοδεύσει τους Coldplay και στις συναυλίες τους σε Ρουμανία, Φινλανδία, Ουγγαρία.

Λίγα λόγια για την Maisie Peters

Η Αντωνία Καούρη, γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική, ενώ αργότερα σπούδασε κλασικό πιάνο, σύνθεση και μοντέρνα φωνητικά.

Τη γνωρίσαμε ως μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος INCO και ως solo τραγουδίστρια την είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο The Voice of Greece. Τον Οκτώβριο του 2021 η Αντωνία παρουσίασε το ντεμπούτο single της, την επανεκτέλεση του «Έτσι Είναι οι Σχέσεις», που παρέμεινε για αρκετές εβδομάδες στο Top 20 του ραδιοφωνικού chart. Τον Ιούνιο του 2022, παρουσίασε το δεύτερο προσωπικό της single «Για Φαντάσου» και το «Ως το Τέλος», το οποίο έχει γράψει η ίδια. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε και η συνεργασία της με τον Roi 6/12  “Ως Το Τέλος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ συναυλία των Coldplay θα διεξαχθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση Μητσοτάκη12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b