MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Ημέρα των ερωτευμένων στο Athens Capital Hotel – MGallery Collection, με ένα special μενού

Γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων με το “Romantic Chronicles”, ένα πραγματικά ξεχωριστό μενού στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, στον 10ο όροφο του πολυτελούς Athens Capital Hotel – MGallery Collection στην καρδιά του Συντάγματος.

Monopoli Team

Ο έρωτας έχει την τιμητική του στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, στον 10ο όροφο του πολυτελούς Athens Capital Hotel – MGallery Collection στην καρδιά του Συντάγματος. Με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων, ο Executive Chef Δημήτρης Μπούτσαλης σε συνεργασία με τον Chef de Cuisine Δημήτρη Αρσενίδη και την Pastry Chef Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη έχουν επιμεληθεί το “Romantic Chronicles”, ένα πραγματικά ξεχωριστό μενού που εξάπτει τη φαντασία και υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και ρομαντισμού, με θέα το μαγευτικό πανόραμα της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Marks & Spencer γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια αποκλειστική σειρά Sleepwear και M&S Food12.09.2018

Σε ατμόσφαιρα διάχυτου ερωτισμού και με φόντο την ειδυλλιακή θέα της Ακρόπολης, οι εκλεπτυσμένες γεύσεις του “Romantic Chronicles” Menu, τα ντελικάτα αρώματα και το ευφάνταστο food styling συνθέτουν μια  αστρονομική ωδή υψηλών προδιαγραφών, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Η υποδοχή γίνεται με ένα roll σολομού σε συνδυασμό με γιούζου tobiko που προετοιμάζει τους συνδαιτημόνες για την αναπάντεχη συνέχεια. Το μενού ξεκινάει επίσημα με την τάρτα από κατσικίσιο τυρί, ντοματίνια, φρούτα του δάσους και μαρμελάδα σύκο, για να ακολουθήσει το ραβιόλι γαρίδας, με ντομάτα San Marzano, εστραγκόν και λεμόνι. Στο κυρίως πιάτο δεσπόζει το τρυφερό μοσχάρι Wellington, σε συνδυασμό με πουρέ πατάτας, ο οποίος έχει αρωματιστεί με τρούφα, και συνοδεύεται από σπαράγγια σχάρας, σάλτσα Hollandaise και μαρμελάδα πιιπεριού tellicherry, ενώ το επιδόρπιο στο τέλος ολοκληρώνει θριαμβευτικά το limited edition γευστικό έπος: μια μους Gianduja σε τραγανή βάση πραλίνας, με μαρμελάδα κόκκινου βατόμουρου, πιπέρι timut και σορμπέ σοκολάτας αρωματισμένο με τσάι κόκκινων φρούτων, που αποδεικνύουν ότι γαστρονομία και έρωτας συνδέονται άρρηκτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑValentine’s Day: 5 προτάσεις για το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου12.09.2018

Αυτό το κομψό κινηματογραφικό σκηνικό σε συνδυασμό με το γεύμα υψηλών προδιαγραφών, καθιστούν το  Mappemonde Restaurant Bar & Lounge την απόλυτη επιλογή για τη Γιορτή των Ερωτευμένων – and beyond!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Το Romantic Chronicles Menu θα διατίθεται από τις 12 έως τις 22 Φεβρουαρίου.

Athens Capital Hotel – MGallery Collection
Ελ. Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 106 71 | Τηλ. 21 4444 2000
www.athenscapitalhotel-mgallery.com/Valentines
@athenscapitalhotel

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b