MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Με τα χρόνια κατάλαβα ότι στη δουλειά αυτή δεν είμαστε μια ‘οικογένεια’» (vid)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δουλειά του ηθοποιού που τόσο αγαπά, τα πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους και την αυτοπροστασία από τα fake news.

Monopoli Team

«Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή τη δουλειά, αλλά δε θέλω», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να φύγει από την Αθήνα και να ζήσει για το υπόλοιπο της ζωής του στο Πήλιο, εκεί που βρίσκεται το δεύτερο σπίτι του. «Δεν είναι θέμα ναρκωτικού η σχέση αυτή που έχει ένας ηθοποιός με τον κόσμο, αλλά είναι για εμένα τρόπος ζωής». 

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό σήμερα γιατί είναι σαν να έχω φτιάξει μια ασπίδα, λόγω της πείρας των προηγούμενων χρόνων, απέναντι σε όλον αυτό τον βομβαρδισμό των social media, των απόψεων των πάντων, των ειδήσεων με μόνο στόχο να πατηθεί το ‘κλικ’. Με έναν τρόπο πρέπει να καταφέρεις να παρακολουθείς όλη αυτή την κατάσταση, αλλά να μην περνάει και πολύ μέσα σου», σχολίασε για την τάση να γράφονται ειδήσεις που αφορούν ακόμη και στον ίδιο και μπορεί να μην ισχύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτέλιος Μάινας: «Το αν είμαι καλός ηθοποιός θα κριθεί μετά θάνατον» (vid)12.09.2018

«Παλαιότερα θα σου έλεγα ότι σε αυτή τη δουλειά είμαστε όλοι μια ‘οικογένεια’. Με τα χρόνια συνειδητοποίησα πως δεν ισχύει και πολύ αυτό και πως ποτέ δεν θα είμαστε ‘οικογένεια’. Είναι τέτοια η ματαιοδοξία στη δουλειά αυτή που ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και θέλει να προχωρήσει μπροστά, πιστεύοντας για τον εαυτό του ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός σε σχέση με τους άλλους. Και είναι ευγενείς όσο τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Αν όμως ξαφνικά τους τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια, μπορεί να βγάλουν δόντια», είπε για τις φορές που έχει πληγωθεί από συναδέλφους στον χώρο.

«Όσο μοναχικό κι αν είναι, όμως, το επάγγελμα, έχουμε την ανάγκη του άλλου για να κάνουμε μαζί μια δουλειά. Που σημαίνει ότι είσαι αναγκασμένος, ακόμη κι αν δεν συμπαθείς αυτόν που είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή, να είσαι σωστός επαγγελματίας και να τον σέβεσαι. Ο κόσμος, βέβαια, βλέπει μόνο τα καλά σε αυτή τη δουλειά». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b