MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζώρτζια Κουβαράκη: «Στα γυρίσματα του Famagusta υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ζήσει την εισβολή» (vid)

Η Τζώρτζια Κουβαράκη, η «Χριστίνα» του Famagusta, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Monopoli Team

Η Τζώρτζια Κουβαράκη, η ηθοποιός που υποδύεται τη “Χριστίνα” στην νέα δραματική σειρά του MEGA, “Famagusta”, βρέθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, όπου μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς, αλλά και για τον ρόλο της.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η σειρά πραγματεύεται μία ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και συγκεκριμένα στην εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, πριν από 50 χρόνια.

Μιλώντας για το αν έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους που έζησαν τα γεγονότα, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν μου έχουν έρθει μηνύματα [από ανθρώπους που έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο] αλλά είχα γνωρίσει ανθρώπους στο γύρισμα που είχε γίνει για την εισβολή και είχε γίνει κάτι πολύ συγκινητικό. Είχαμε συγκινηθεί όλοι οι συντελεστές. Υπήρχαν γυναίκες που το είχαν ζήσει. Μία γυναίκα που στη σκηνή φωνάζει σπαρακτικά, μας είπε πίσω από τις κάμερες “εμείς το ζήσαμε”. Και ήταν τρομερό, ήταν ανατριχιαστικό. Άνθρωποι που το είχαν ζήσει είχαν έρθει στο γύρισμα».

Η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, αναφέροντας τον λόγο για τον οποίο μπόρεσε να συνδεθεί με την Χριστίνα: «Ήθελα πολύ αυτόν τον ρόλο, πριν καν διαβάσω τα σενάρια. Γιατί μπόρεσα και συνδέθηκα συναισθηματικά κατευθείαν με τη Χριστίνα, γιατί είμαι κι εγώ νέα μαμά. Έχω ένα παιδάκι 1,5 έτους. Το ότι είμαι νέα μητέρα νομίζω ήταν και ένας πολύ μεγάλος λόγος που πήρα τον ρόλο καταρχάς και μετά κατάφερα να συνδεθώ τόσο πολύ με μια μητέρα που χάνει το παιδί της. Και επίσης κάτι που βοήθησε πολύ σε αυτή την πρώτη σκηνή της εισβολής, είναι ότι είχα ένα παιδάκι πέντε μηνών στην αγκαλιά μου, κάτι το οποίο με βοήθησε κατευθείαν να το ζήσω πιο αληθινά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν η Δέσποινα Μπεμπεδέλη συνάντησε τη Χαρίτα Μάντολες στην Κύπρο (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b