MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η ζωή της Celine Dion γίνεται ντοκιμαντέρ και καταγράφει τη μάχη της με σπάνια νόσο

Ένα ντοκιμαντέρ που θα καταγράφει τη ζωή της Celine Dion με το σύνδρομο Stiff Person, θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Amazon MGM Studios.

Monopoli Team

Το ντοκιμαντέρ, που θα έχει τίτλο «I Am: Celine Dion» είναι της Άϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι και αποτελεί μια αναδρομή στην καριέρα της τραγουδίστριας, όσο και στην ιδιωτική της ζωή, έχοντας στόχο να ενημερώσει για τη νευρολογική διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί η ίδια.

Η Amazon MGM Studios, γνωστοποίησε τη Δευτέρα (29/1) την είδηση για την επερχόμενη ταινία, ενώ το δελτίο τύπου αναφέρει πως θα ξετυλίξει «τα μέτρα που έχει λάβει η Ντιόν για να συνεχίσει να εμψυχώνει τους αγαπημένους και πιστούς θαυμαστές της», από τότε που διαγνώστηκε με αυτή τη νευρολογική ασθένεια.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Από την πλευρά της, η Celine Dion σημείωσε σε δήλωσή της ότι «αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει».

«Καθώς συνεχίζεται ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου, συνειδητοποίησα πόσο μου έλειψε, το να μπορώ να βλέπω τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω άλλους που μοιράζονται αυτή τη διάγνωση», τόνισε η ίδια, και πρόσθεσε ότι ελπίζει η ταινία να «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b