MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Έρωτας φυγάς»: Η ιστορία… από την αρχή σ’ ένα βίντεο

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στη νέα του τηλεοπτική στέγη, τον ANT1, ας θυμηθούμε σ’ ένα βίντεο την ιστορία των ηρώων της σειράς… από την αρχή.

Monopoli Team

Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο «Έρωτας Φυγάς» έρχεται την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21:00, για να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία και να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Ο μεγαλύτερος έρωτας θα γράφεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρωτας φυγάς: Πότε και πώς ολοκληρώνεται τελικά η σειρά του OPEN;12.09.2018

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, ας θυμηθούμε σε ένα βίντεο την ιστορία των ηρώων από την… αρχή, τις δυνατές στιγμές και όλα όσα μας έκαναν να ανυπομονούμε για τις εξελίξεις και το επόμενο βήμα των πρωταγωνιστών.

Δείτε το βίντεο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές

Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης
Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak  Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b