MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για την Χάρις Αλεξίου

Η σπουδαία Χάρις Αλεξίου κι ακόμη 35 τραγουδίστριες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους, μπήκαν στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Monopoli Team

Το Spotify, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως, συνεχίζει να ενισχύει μέσω της παγκόσμιας καμπάνιας του Equal, τις γυναίκες καλλιτέχνιδες σε όλο τον κόσμο. Τόσο μία Ελληνίδα τραγουδίστρια όσο και άλλες 35 τραγουδίστριες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους, περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify αλλά και στις αντίστοιχες local playlists.

Η Χάρις Αλεξίου ambassador της παγκόσμιας καμπάνιας Equal του Spotify

Για την Ελλάδα, η σπουδαία Χάρις Αλεξίου επιλέχθηκε από το Spotify ως πρέσβειρα αυτής της ενέργειας για το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, με τη φωτογραφία της να αποτελεί το εξώφυλλο της EQUAL GREECE!

Η Χάρις Αλεξίου συμμετέχει στις playlists EQUAL GREECE και EQUAL GLOBAL με το «Φύγε», τη συνεργασία με τον ΛΕΞ που περιλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο Reworks που κυκλοφόρησε από την ESTIA RECORDINGS και τη MINOS EMI/UNIVERSAL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρις Αλεξίου: 10 αγαπημένα τραγούδια παίρνουν νέα πνοή με ΛΕΞ, Kid Moxie και Χρήστο Μάστορα12.09.2018

Το «Φύγε», που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να ξεπεράσει τα 3εκ. streams συνολικά, το 1,4 εκ. views και να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των charts σε YouTube, Spotify και Shazam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρις Αλεξίου: «Ο Μάνος Λοΐζος θα ήθελε πολύ να γνωρίσει τον ΛΕΞ» (vid)12.09.2018

Link: https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX9H4ZHqhys8z?si=9d84b44d0b2a4169

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b