MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TIPS

Travel hacks: 7 tips για να βρίσκεις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια

Τα απαραίτητα tips για low budget εμπειρίες.

Monopoli Team

Σίγουρα θα έχεις παρακολουθήσει πολλές φορές αυτά τα βιντεάκια στο TikTok με τα απαραίτητα tips για να βρίσκεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή για να ανακαλύψεις ξαφνικά πτήσεις σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Όλα επηρεάζονται από το πότε θέλεις να ταξιδέψεις, σε ποια περιοχή, σε ποια περίοδο και πολλούς ακόμη παράγοντες. Ξέρουμε, κάποιες φορές η αναζήτηση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να είναι κυριολεκτικά μια τρέλα και η παρακολούθηση των προσφορών ή των newsletter των αεροπορικών εταιρειών μπορεί να μοιάζει με δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Αυτά τα tips, θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη και θα σε βοηθήσουν να βρίσκεις φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Κλείσε τα εισιτήρια και ταξίδεψε μεσοβδόμαδα

Η ζήτηση και οι τιμές των αεροπορικών εισιτήριων κορυφώνονται τα Σαββατοκύριακα, ενώ η Τρίτη και η Τετάρτη είναι συνήθως οι φθηνότερες ημέρες για να ταξιδέψεις. Το ιδανικό είναι να συγκρίνεις τις τιμές όλου του μήνα πριν κλείσεις το οτιδήποτε. Οι περισσότεροι ιστότοποι αεροπορικών εταιρειών έχουν ένα ημερολόγιο με τους ημερήσιους ναύλους όταν κάνεις αναζήτηση, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό των φθηνών ημερών για να ταξιδέψεις.

Να είσαι πιο flexible με τον προορισμό

Η περίοδος αιχμής στην Ελλάδα, δεν είναι απαραίτητα η ίδια με την περίοδο αιχμής σε άλλα μέρη στον κόσμο. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το πού πας. Εάν δεν σε ενδιαφέρει το πού πας, μπορείς να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο κόλπο:

  • Πήγαινε στο Skyscanner
  • Βάλε το αεροδρόμιο από το οποίο θέλεις να ξεκινήσεις
  • Κάνε κλικ στο πλαίσιο προορισμού και επίλεξε την επιλογή «παντού»
  • Έπειτα, βάλε τις ημερομηνίες και συνέχισε στην αναζήτηση.
  • Έτσι, θα δεις μια λίστα με όλες τις πτήσεις που αναχωρούν από το αεροδρόμιο που επέλεξες εκείνη την ημερομηνία, από τις φθηνότερες στις πιο ακριβές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤουρισμός για όλους: Νέα εισοδηματικά κριτήρια και voucher από 200 έως 400 ευρώ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b