MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

10 λαχταριστές σούπες που θα θέλεις να φτιάχνεις συνέχεια

Με την κακοκαιρία να κάνει δυναμικά την παρουσία της, οι σούπες έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Monopoli Team

Καθώς η θερμοκρασία πέφτει όλοι αναζητούμε περισσότερη ζεστασιά, από τα αγαπημένα μας πουλόβερ και τις μάλλινες κάλτσες μέχρι το τσάι και τη ζεστή σοκολάτα. Και φυσικά τις σούπες… Ζεστές, χορταστικές και πεντανόστιμες, είναι το απόλυτο έδεσμα του φθινοπώρου και ό,τι καλύτερο για την υγεία μας, αφού μας προσφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά.

Οι σούπες φέρνουν μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια, νοστιμεύουν τις βραδιές μας και μας ζεσταίνουν δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Έτσι λοιπόν και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο νόστιμες συνταγές για σούπα και σας τις παρουσιάζουμε. Ένα ζεστό μπολ σούπας μπορεί να είναι ό,τι χρειάζεστε τις ημέρες του φθινοπώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚολοκυθόσουπα βελουτέ με ταχίνι από τη food blogger bubbles_kat12.09.2018

Υπέροχη σούπα με μανιτάρια και πατάτες

Η έντονη γεύση και το άρωμα των μανιταριών συνδυάζεται με τη γλύκα της πατάτας για να ζεστάνει τα βράδια μας. Είναι το άρωμα των φρέσκων μανιταριών που πλημμυρίζει το σπίτι με την έντασή του, ενώ αυτή η ήρεμη ατμόσφαιρα που επικρατεί μόνο μια εκλεκτή σούπα μπορεί να μεταδώσει. Η συνταγή για τη σούπα με μανιτάρια και πατάτες που προτείνουμε σήμερα θα σας χαρίσει μια στιγμή χαλάρωσης σε αυτή την ταραχώδη ζωή που απορροφά όλη μας την ενέργεια.

Δείτε τη συνταγή εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑν έχεις 3 πατάτες και 1 αυγό στο σπίτι, ετοίμασε αυτή τη νόστιμη και γρήγορη συνταγή12.09.2018

Αχνιστή πατατόσουπα

Αυτή η σούπα είναι το ιδανικό comfort food για τις κρύες μέρες του χειμώνα και μια καλή ιδέα για δείπνο με φίλους. Γρήγορη και εύκολη, αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη και για παιδιά. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να σερβίρετε αυτό το πιάτο με κρουτόν που κάνουν τη σούπα ακόμα πιο λαχταριστή.

Δείτε τη συνταγή εδώ.

Περισσότερα από Συνταγές
VIMA_WEB3b