MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Διαλύθηκαν (ξανά) οι Rage Against the Machine

Όλα δείχνουν ότι οι Rage Against the Machine διαλύθηκαν για τρίτη φορά. Όσα είπε ο μπασίστας της μπάντας, Brad Wilk.

Monopoli Team

Όλα δείχνουν ότι οι Rage Against the Machine διαλύθηκαν ξανά, για τρίτη φορά στην 30ετή καριέρα τους.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος, Brad Wilk, ανακοίνωσε στο Instagram ότι οι συναυλίες επανένωσης του συγκροτήματος – που είχαν ήδη αναβληθεί – δεν θα επαναπρογραμματιστούν ποτέ. “Ξέρω ότι πολύς κόσμος περιμένει να ανακοινώσουμε νέες ημερομηνίες για όλες τις ακυρωμένες συναυλίες των RATM”, έγραψε ο Wilk, “Δεν θέλω να κοροϊδεύω άλλο τον κόσμο ή τον εαυτό μου. Έτσι, ενώ υπήρξε κάποια επικοινωνία ότι αυτό μπορεί να συμβεί στο μέλλον… θέλω να σας ενημερώσω ότι οι RATM (Tim, Zack, Tom και εγώ) δεν θα περιοδεύσουμε ή θα παίξουμε ξανά ζωντανά. Λυπάμαι για όσους από εσάς περιμένατε να συμβεί αυτό. Πραγματικά εύχομαι να συνέβαινε…”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Wilk (@bradwilk)

Οι Rage Against the Machine διαλύθηκαν για πρώτη φορά το 2000, αναμφισβήτητα στο απόγειο της καριέρας τους. Ο Zack de la Rocha εγκατέλειψε το συγκρότημα και τα υπόλοιπα μέλη επανασχηματίστηκαν με τον Chris Cornell. Το συγκρότημα επανασυνδέθηκε το 2007, εν μέρει σε μια προσπάθεια να σταματήσει τη διολίσθηση των ΗΠΑ στο “καθαρτήριο της δεξιάς”.

Το συγκρότημα έμεινε σε παύση μέχρι το 2011 και επανασχηματίστηκε για να ανακοινώσει την περιοδεία Public Service Announcement Tour το 2019. Τότε ήρθε η πανδημία του COVID. Οι επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες ξεκίνησαν το 2022, μόνο που ο de la Rocha υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα σε μια στάση στο Σικάγο. Η μπάντα ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος της περιοδείας και στη συνέχεια καθυστέρησε περαιτέρω ημερομηνίες για να επιτρέψει στον frontman να αναρρώσει. Αυτές οι ημερομηνίες τώρα φαίνεται ότι ακυρώθηκαν οριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα νέα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε το 2023 από την ελληνική μουσική σκηνή12.09.2018

Πρόσφατα, οι Rage Against the Machine ήταν ως επί το πλείστον απόντες κατά τη διάρκεια της τελετής εισαγωγής τους στο Rock and Roll Hall of Fame. Ο Tom Morello ήταν το μοναδικό μέλος που ήταν εκεί για να δεχτεί την τιμή και σημείωσε ότι το συγκρότημα έχει “διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου και του να εισαχθεί [στο Rock and Roll of Fame]”. Ωστόσο, απέτισε φόρο τιμής στους Rage και ευχαρίστησε το “πέμπτο μέλος της μπάντας”, αναφερόμενος στους fans.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b