MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και γιορτινή ατμόσφαιρα σε 7 low budget προτάσεις για ρεβεγιόν

Πάμε να δούμε μαζί τις δικές μας προτάσεις για ένα αξέχαστο, άκρως εορταστικό, αλλά και οικονομικό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Μαριαλενα Μάλλιου | 30.12.2023

Το 2023 μας αποχαιρετά σιγά-σιγά και εμείς ψάχνουμε το καταλληλότερο μέρος για να αλλάξουμε τον χρόνο. Για όσους από εσάς, λοιπόν, δεν θέλετε να μείνετε σπίτι, αλλά ψάχνετε για μία ενδιαφέρουσα και οικονομική έξοδο για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σας, έχουμε βρει μερικές από τις καλύτερες προτάσεις στην πόλη, για να γιορτάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και γιορτινή αύρα, σε 7 low budget προτάσεις για έξοδο Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Sazerac

Μαξιμαλιστικό, λίγο vintage και πολύ elegant, το νέο hot spot του Ψυρρή είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ένα low badget ρεβεγιόν, σε μία επιβλητική ατμόσφαιρα. Το μενού ξεκινάει με βελουτέ σούπα μανιταριών με καραμελωμένο κάστανο και λάδι τρούφας και quiche lorraine λαχανικών με κους καταικίσιου τυριού και συνεχίζει με μοσχάρι bourguignon ως κυρίως και choux με κρέμα φουντουκιού για το κλείσιμο.

Τιμή/άτομο: 45€

Διεύθυνση: Αγίων Αναργύρων 21, Αθήνα 10554

Τηλέφωνο: 2013218375

Λόρδος Μεζεδάκι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AthensTop (@athenstop)

Σε ένα πιο παραδοσιακό κλίμα, ο Λόρδος, μας περιμένει στην Καισαριανή, να αλλάξουμε μαζί τη χρονιά, με ζωντανή μουσική και 36€/άτομο. Στο μενού θα βρείτε ψαρόσουπα βαλουτέ και πιπερόπιτα Πηλίου, γεμιστή με μπέικον, πιπεριές και λαχανικά, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, λαχανικά και πουρέ πατάτας και, για το κλείσιμο cheesecake με φρούτα του δάσους.

Τιμή/άτομο: 36€

Διεύθυνση: Πλατεία Αναγεννήσεως 3, Καισαριανή 16121

Τηλέφωνο: 2114040516

Thomas 1971 Tavern

Και συνεχίζουμε, με ακόμα ένα παραδοσιακό spot και ένα oldschool μαγαζί με γεύσεις βγαλμένες από Ελλάδα. Ο λόγος για το Thomas 1971 Tavern, του οποίου το μενού του ρεβεγιόν περιλαμβάνει ψωμί με παραδοσιακές αλοιφές, μανιταρόσουπα βελουτέ, δύο σαλάτες, πίτα γλυκιάς κολοκύθας, τυροπιτάκια καταΐφι με μέλι και για κυρίως έχουμε ρολό γαλοπούλας με γέμιση και χοιρινό με δαμάσκηνα. Το μενού κλείνουν μελωμένες δίπλες με γιαούρτι και γλυκό κυδώνι.

Τιμή/άτομο: 39€ (έξτρα η κατανάλωση ποτού)

Διεύθυνση: Δημητρακοπούλου 8, Αθήνα 11742

Τηλέφωνο: 2109249466

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔύο foodbloggers μας δίνουν ιδέες για το πιο νόστιμο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι12.09.2018
Παλιά Πλατεία

Και πάμε στην Πατησίων και στην Παλιά Πλατεία, που, με τη σειρά της, μας συστήνει το δικό της πρωτοχρονιάτικο μενού, για να αλλάξουμε νόστιμα τον χρόνο. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα, το κατάστημα θα έχει και ζωντανή μουσική. Ξεκινάμε, λοιπόν, με τα φαγητά: ρακόμελο με αποξηραμένα φρούτα, για το καλωσόρισμα, σαλάτα με σύκο και σως εσπεριδοειδών, σουφλέ ζυμαρικών και μακεδονίτικη τυροσαλάτα με πατάτες σωτέ, χοιρινός λαιμός συνοδευόμενος με κους κους και για το κλείσιμο -τι άλλο;- παραδοσιακή βασιλόπιτα! Μάλιστα, ανά 4 άτομα, αναλογεί και 1 λίτρο κρασί.

Τιμή/άτομο: 45€

Διεύθυνση: Πατησίων 353, Αθήνα 11144

Τηλέφωνο: 2102027533

Lulu’s
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lulu’s (@lulus.gr)

Με ζωντανή μουσική -και πιο συγκεκριμένα σαξόφωνο- μας υποδέχεται και το Lulu’s στην Αργυρούπολη. Ανοίγουμε το ρεβεγιόν με ένα μοσχάτο και συνεχίζουμε με κρέπες κανόλι με μους γαρίδας, αλμυρό καταΐφι με τριλογία τυριών, πανσέτα και αρωματικά βότανα σε σούπα καπνιστής πιπεριάς Φλωρίνης, μάγουλα μπρεζέ με πουρέ κολοκύθας και, για κλείσιμο, γαλλικό προφιτερόλ.

Τιμή/άτομο: 50€

Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 79, Αργυρούπολη 16452

Τηλέφωνο: 2109937123

BOO!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BOO! (@boo.athens)

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς μας περιμένει και στο BOO!, ξεκινώντας με φαγητό και κοκτέιλς και, συνεχίζοντας, σε ένα after party. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα με κους κους, βελουτέ σούπα μανιταριών, ριζότο παντζαριού με γκοργκοντζόλα ή πάπια σωτέ με πουρέ σελινόριζας (για κυρίως) και κλείσιμο με βασιλόπιτα. Το μενού μπορείτε να συνοδεύσετε με τη μίνι εκδοχή καθενός από τα signature κοκτέιλ του μαγαζιού (με έξτρα χρέωση): Fairytale, Night-cup, Rockin’ around και French 75.

Τιμή/άτομο: 50€ (και 35€ για τη συνοδεία των κοκτέιλ)

Διεύθυνση: Λεπενιώτου 22, Αθήνα 10554

Τηλέφωνο: 2103255542

Jasmine Skylounge

Και πάμε στην Κηφισιά και σε ένα αγαπημένο ρουφ των βορείων της πόλης, που μας αρέσει πολύ. Ο λόγος για το Jasmine Skylouge, που αποχαιρετά το 2023 με ένα πολύ ενδιαφέρον μενού. Ξεκινάμε με amuse-bouche τυρόπιτα καταΐφι, συνεχίζουμε με κροκέτα πάπιας, σούπα παστινάκι και σαλάτα, ενώ για κυρίως έχουμε μοσχάρι φιλέτο συνοδευόμενο με νιόκι και πουρέ καμένου κρεμμυδιού και για το κλείσιμο έχουμε γλυκό με φυστίκι και raspberries.

Τιμή/άτομο: 60€

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφησίας 232 & Κασσαβέτη 14562

Τηλέφωνο: 2108015054

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b