MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σπύρος Παπαδόπουλος για Απαράδεκτους: “Δεν πήραμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά” (vid)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στο “Καλύτερα Αργά” για την τεράστια επιτυχία του “Στην Υγειά μας”, τους μιμητές του, τους Απαράδεκτους.

Σπύρος Παπαδόπουλος, φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Σπύρος Παπαδόπουλος, φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Χθες το βράδυ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα “Καλύτερα Αργά” και μεταξύ άλλων μίλησε για την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το “Στην Υγειά μας”, τους μιμητές του, τους Απαράδεκτους, αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε τη φήμη.

“Έτσι είμαι. Είμαι γενικώς ερασιτέχνης. Νομίζω οι ερασιτέχνες κάνουν την καλύτερη δουλειά. Δεν τα πάω γενικά καλά με τα ψώνια. Δεν μου συνέβη να ψωνιστώ. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ πιο έξυπνο από αυτό. Νομίζω οτι είναι βλακώδες να την ψωνίζεις” ανέφερε για τη δημοσιότητα.

“Γινόντουσαν διάφορα όταν βγήκαν οι Απαράδεκτοι, αλλά κανείς μας δεν πήρε ποτέ τον εαυτό του στα σοβαρά. Γιατί ήμασταν 4 χαλαροί τύποι που κάναμε παρέα. Και άλλος να ήταν στη θέση μου το ίδιο καλός θα ήταν. Υπάρχουν δουλειές που δεν έχουν ανάγκη να είσαι καλός ηθοποιός, αλλά να είναι ωραίος τύπος. Τον Βλάσση δεν τον θεωρώ καλό ηθοποιό, ήταν ένα κεφάλαιο. Αυτό που εξέπεμπε σου άρεσε να το βλέπεις, δεν σε ένοιαζε αν είναι καλος ηθοποιός” είπε για τους Απαράδεκτους.

“Για την Ελλάδα είναι λογικό που υπάρχουν μιμητές του “Στην υγειά σου””

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στην πολύ επιτυχημένη εκπομπή που παρουσίαζε “Στην Υγειά Μας”.

«Για την Ελλάδα είναι λογικό που υπάρχουν μιμητές του “Στην υγειά σου”. Δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών, γιατί πάντα έτσι λειτουργούσαν. Θυμάμαι όταν κάναμε τους Απαράδεκτους, μας έλεγαν οι παραγωγοί “Απαράδεκτους, τίποτα γείτονες γράψτε, 2-3 φίλους, τα ίδια”. Δεν είναι σωστό. Έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Ένα πράγμα που είναι πετυχημένο και το έχει κάνει κάποιος, δεν το ξανακάνεις.

Δεν έχω δει καμία εκπομπή του “Στην υγειά μας”. Έχω δει κάμποσες εκπομπές του Πορτοκάλογλου και μου αρέσει πάρα πολύ όλο αυτό το στήσιμο.

Ο βασικός λόγος που έκανα το “Στην Υγειά Μας” για τόσα πολλά χρόνια είναι γιατί έπαιρνα από τον κόσμο το “εμείς τι θα κάνουμε;”. Εγώ ήθελα 2-3 σεζόν και τέλος. Είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα χωριό με χιόνια και είπαμε να περπατήσουμε βράδυ και όποια τηλεόραση ακουγόταν έβλεπαν “Στην υγειά μας”. Ήταν συγκινητικό» ανέφερε.

Για την τεράστια δημοφιλία των Απαράδεκτων και του “Στην υγειά μας”, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στη Στέλλα Χαραμή και το Monopoli.gr:

“Οι «Απαράδεκτοι» με τοποθέτησαν κάπου και δεν μπορείς να ξεφύγεις από μια τέτοια επιτυχία και μια τέτοια ευφυή δουλειά. Βέβαια, ο κόσμος κρατάει πάντα την τελευταία εντύπωση που έχει από σένα. Την εποχή των «Απαράδεκτων», ας πούμε, έκανα διαφήμιση για μια μπύρα με μεγάλη απήχηση – η οποία είχε την ιδέα να σχολιάζει σχεδόν καθημερινά την επικαιρότητα. Σταμάτησαν, λοιπόν, να μου λένε για τη σειρά κι άρχισαν να σχολιάζουν την διαφήμιση. Εδώ και 16 χρόνια μ’ έχουν συνδυάσει με το «Στην υγειά μας». Δηλαδή, κάποτε μια δημοσιογράφος με ρώτησε «εκτός από παρουσιαστής, έχετε κάνει κι άλλα πράγματα;». Σκέψου πόσο δυνατή είναι η τηλεόραση και πόσος κόσμος με έχει καταχωρήσει ως παρουσιαστή”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στις μουσικές σκηνές της Αθήνας: Kαλλιτέχνες και σχήματα που θα απολαύσουμε στις γιορτές12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b